Nå blir det sagt og skrevet så mye om corona-viruset og hva hvert enkelt menneske må gjøre for at dette skal gå best mulig for alle medmennesker i Norge så jeg skal ikke si annet enn at vi må høre på de rådene myndighetene kommer med og følge de regler som blir gitt.

Jeg er heldig som kan dra på jobb og kan bevege meg utendørs og siden det er skiføre…….egentlig et fantastisk skiføre…….i Finnemarka og deler av Drammensmarka gjør jo jeg stort sett som jeg hadde gjort uavhengig av virus eller ikke..
Jobber,trener,er på sosiale medier og prater med folk face to face dog ikke så mange som til vanlig……..

Frykten/angsten for å bli smittet som jeg hadde i starten er nesten helt forsvunnet og skulle jeg ved et uhell bli smittet så går jo det helt greit det også…….men jeg gjør jo alt for ikke å bli det slik at jeg kan fortsette å være på jobb og treffe noen få andre mennesker.

Men må jo si at aldri tidligere i mitt liv har jeg vært så «pysete» i forhold til fysiske anstrengelser som jeg har vært i det siste….og dessverre er denne frykten veldig medieskapt og ikke en logisk og reell frykt………så hvis jeg klarer å fortsette som nå å tenke logisk bør ikke dette legge noen demper lenger.
På mandag klarte jeg å legge denne frykten helt til side å trene ei etterlengtet hard økt og selv om jeg da selvfølgelig fikk vondt i brystet etterpå og hosta litt (som er helt vanlig etter ei sånn økt) klarte jeg å være logisk………så bra,for det er slitsomt å få angst og veldig dumt hvis den ikke er reell.

Trening mandag.
Jeg følte meg veldig smart under og etter treninga.
Det beste føret jeg vet når jeg skal skøyte er grovkorna våt snø for da er det litt tungt å gå samtidig som det er veldig stødig i forhold til å utføre riktig teknikk.
Så da venta jeg med å trene til kl.1400 og traff det føret jeg ville ha ……og fikk trena så hardt som jeg ønsket.

TRENING TIRSDAG
Treninga på tirsdag ble akkurat som jeg hadde planlagt.
Og så kan jeg si at den «lå langt inne» pga litt dårlig vær og fordi jeg sovna som en stein klokka 12 etter nattevakt og våkna helt groggy 2 timer senere,men sannheten er jo at det skal mye mye mer til før jeg ikke gjennomfører planer,så da ble det rolig staking akkurat den «runden » jeg hadde tenkt…….om det skulle ta 3t eller 6t fikk føret avgjøre…………det tok 4,5t.

Nå er jeg på jobb og blir her til 11-12 onsdag ,så får vi hva resten av den dagen bringer 🙂

Ha en fin dag og hør på myndighetenes lover,råd og anbefalinger…..om ikke for deg selv så i det minste for de rundt deg.