JEG GÅR JO IKKE PÅ SKI HVER DAG LENGER ,VEKSLER MED NOEN LØPETURER,MEN I DAG VAR PLANEN SKITUR SÅNN CA 3T FØR JOBB.
Etter å ha sjekket «skisporet.no» gikk turen til Sponevollen og løypene på Hestås- og Hovlandsfjell.

Syns det var sugeføre på lørdag da jeg gikk på Nygårdshøgda,men snøen på Hovlandsfjell var mye finere og med 10 varmegrader var det langt tyngere ,så det ble slitsomt i dag også ,men 3t fikser`n jo uten å gå på en sprekk.
Men sånt føre suger kreftene ut av kroppen fra første stavtak.

kunne strengt tatt gått i shorts i dag.Hadde målet vært å blitt tøffere i hode og få mer stayer er jo sånne forhold fantastisk fin trening,men tror vel det skal mye til for meg å få bedre stayer og bli tøffere i hode,og forresten har jeg vel ikke no brukt for det lenger heller .
Så da blir sånt føre kjedelig for jeg går jo liksom ikke «på tur med sekk og tar en rast og en hvil liksom» sånn som mange andre gjør,selv om jeg kaller noen turer TUR er det jo trening .

Men været var fantastisk så skal jo ikke klage men hadde ikke tenkt å bli sliten i dag,litt mer omdanna og grovere snø hadde det vært helt topp……..så om noen dager 👍


smurte med universal med sølv(har sikkert en kode som jeg ikke husker)


RETT PÅ JOBB.
Var noe problemer med «bommen» på Elgtjernsveien i dag så jeg måtte ringe og styre litt ,derfor ble tiden knapp og rakk ikke hjem for å dusje.
Men har alltid med meg klær hvis det skulle skje noe som gjør at jeg bruker lengre tid,så det var ikke noe problem og kom jo ikke for seint på jobb ….var ute i god tid så da rakk jeg både dusje og skravle litt med hun jeg overlappet med og det syns jeg er kjekt.

Har forresten stort sett det meste i bilen hvis noe skulle skje
😉

4 par ski,3 par rulleski,2 par staver,joggesko,tresko,vanlige sko,snus og drikke .Så jeg klarer meg alltid 😉

MÅTTE INNOM BUTIKKE FOR Å FYLLE OPP KARBOLAGRENE.
Blir er fin kveld på jobb detta 😜

DA FÅR ALLE HA EN FIN KVELD OG SKAL NOEN PÅ SKI NÅ REGNER JEG MED DET ER FOR DET MESTE IS DESSVERRE.

MEN GJØR DET DERE KAN OG HAR LYST TIL I DAG ,I MORRA OG DEN FREMTIDEN DERE HAR FORRAN DERE 😉