Jeg skal ikke skryte på meg at jeg er veldig lik bestefaren min,som var en stille og rolig,tålmodig kar,aldri hevet stemmen og var en tusenkunstner.
Men to ting vi visstnok har til felles………går barbeint hele sommeren og jobber mye om natta.
Var en tur opp hos min mor i dag hvorpå hun spurte når jeg skulle dra om jeg hadde sko……«nei sko har jeg ikke hatt på meg på minst 2mnd» Akkurat som faren min da svarte hun…..han gikk visstnok også barbeint hele sommeren.
Og så jobbet han i Oslo på NSB,mener han var «tog-reperatør» og jobbet ofte «dobbeltskift» dvs ettermiddag og natt.
Jaja ,sånn var det.
Bestefaren min har lært meg mye, det er det ingen tvil om,men så var han tålmodig også,og kunne mye.
Og ikke minst…han lot meg feile og var ikke redd for at ting kunne gå galt,som når jeg fikk ro båten hans alene på Bergsjø……
Hadde bestemora mi visst dette og at vi ikke hadde redningsvester…….ja da 😉

Meg og min søster.

MIN DAG I DAG …..GÅR I DET VANLIGE.
Jobb frem til klokka 10 og så var jeg så sliten at jeg dro hjem og spiste og sov.
Etter mye jobbing på ubekveme tidspunkter begynner jo kroppen å merke det og siden jeg skal til Stavanger på torsdag(6 timer i bil) må jeg tenke litt………så greit å få litt søvn 😉

2 TRENINGSØKTER.
Dagens første treningsøkt……….staking rulleski med 13km hardt……brukte 1.07min lengre tid enn persen og var fornøyd med det.Dagens andre økt…….joggetur langs Bergsjø og 15min styrke etterpå.
Siden jeg har en achillis som er skadet valgte jeg i dag å teipe den……en metode jeg lærte av hinderløper Jan E Christiansen i 2006 hvor jeg løp bl,a Stavanger halvmaraton på 1t17min og ble nummer 3 med begge achillisene teipet ,og jeg løp vel 8mnd med teip på achillisene …..det funker det,men tar jo lengre tid å bli frisk da……..


DA ER DET SNART FOR NY NATTEVAKT .

HA EN FIN NATT