Nei jeg har ikke deltatt i 24-timers løp 😉 ,men det føltes nesten sånn i sta når jeg avslutta dagens trening på Gym2000………

Jeg jobber innimellom veldig mye og jeg liker det.……. det har blitt mange nattevakter og det er helt greit ,men når en så skal jobbe dagvakter må man snu døgnet og det er jeg ikke spesielt god på.
Så det å prøve å legge seg «tidlig» sånn ved 01-tia var bare tull når man har hatt x-antall nattevakter på rappen……..det endte med at jeg ikke sovna før nærmere 0600 og når man da skal opp klokka 0745 for å rekke å gå den snaue timen til jobb klokka 0900, sier det seg selv at det fort kan bli slitsomt.

Men det er utrolig hva man klarer bare man har en plan oppi hue……..
Etter jobb løp jeg ,eller jogga er vel det riktige ordet, de snaue 12km til Gym2000 for så å trene litt over 1t styrke(også det etter en «streng» plan 😉 )Når alt dette pågikk følte jeg meg ikke spesielt sliten ,bare litt dauv på løpeturen…

Men når jeg så stoppa klokka etter endt trening ble jeg plutselig «helt skutt»…….ikke så rart,men det bare sier noe om hva psyken spiller inn.

Apropos psyke.……..jeg har gjort mange ekstreme ting fysisk i mitt liv og mange har gjort mange mere ekstreme ting enn meg ,men jeg kan jo bare fortelle om meg selv
Når jeg vant Troll skimaraton 120km i 1994,gikk det jo bare på psyke de siste 5 -mila…..å gå 120km og 95 av de ensom i tet…….. og da å klare å jage på hver flate ,over alle kuler,opp alle bakker og ned alle utforkjøringer ,krevde selvfølgelig en godt trent kropp,men det aller viktigste var psyken.

Samme nå jeg staka fra Stavanger til Flekkefjord (9-timer) og møtte 3 «fjellpass» jeg ikke var klar over ,da var psyken avgjørende……..det enkleste hadde vært å stoppa og tatt buss siste 4 mila…….

Eller når jeg bare tok på meg rulleskia i høst ,uten frokost og staka 110km………det går kun på psyke…….

Har i mange år fablet om å gå på rulleski fra Modum til Stavanger……..sikkert ikke noe problem selv om det er 43-mil «over fjellet»……..spørs bare om jeg klarer å psyke meg opp ……….

Og sånn er det vel for alle mennesker,en god psyke «kan flytte fjell».

Nå er det ikke på alle områder jeg er like psykisk sterk ,men det handler alltid om at jeg ikke «ser målet»……
Den siste tia har jeg vært fryktelig stressa og egentlig sliti mye fordi jeg ikke har sett målet og følt meg avhengig av andre folk hele tia,
Det har faktisk vært så ille at tanken » er det noe vits i å leve?» har dukka opp med jevne mellomrom.
Nå tror jeg vel egentlig ikke at jeg er suisidal,men kan man egentlig vite det ????
Hvis tankene blir for vanskelige,man ser ingen utvei og føler at man ikke får gjort det man vil med livet………Da tror jeg faktisk hvem som helst kunne gått til drastiske skritt.
Men jeg er ikke noe ekspert på akkurat dette,så for alle del kan det være enkelte mennesketyper som aldri ville gått til dette skrittet???? Hva vet jeg….

Grunnen til at jeg har følt det vanskelig er jo rett og slett fordi jeg ikke har hatt bil……….ikke verre enn det,men allikevel så alvorlig for meg.

Og det høres kanskje banalt ut,jeg har hatt anorexia for mange år siden og det var sikkert ikke noe kjekt for de rundt meg,men jeg personlig har hatt det verre nå uten bil……det er den nakne sannhet.

Men nå ser det ut til at dette ordner seg,så da ………….ingenting er bedre enn det 🙂

Men de som sier at bil ikke er nødvendig ,de har enten et jævla kjedelig liv,er fanatiske eller så vet de ikke hva de prater om.

INGEN UTBLÅSNINGER I DAG 😉
I går hadde jeg en utblåsning angående det å promotere et idrettsarrangement med alkohol og det står ganske klart i lovverket til Norges Idretts-forbund at dette er ikke lov.

Så hva Norges idrettsforbund gjør med min e-mail vet jeg ikke………Berit Kjøll,som aldri burde blitt Idrettspresident, kan tydeligvis kjøpes på det meste…..t.o.m den saken med kineserene og at Forbundet sponset de med flere millioner prøver hun å snakke seg vekk fra og kommer påstander og løgn……..
Helt håpløst………hva er det med maktpersoner???? Først hu derre NAV-sjefen og nå ser vi akkurat det samme med idrettspresidenten…….

I morra skal jeg gå på ski og det gleder jeg meg til……..

Akkurat nå sitter jeg og hører på You Tube og gjør noe av det jeg liker best …..som jeg ikke er noe verdensmester på…….men allikevel ……syns det er kjekt jeg å synge ;-)…..og jeg prøver meg på det meste ….men denna her syns jeg er litt fin ……..og JA jeg er edru for de som skulle tro noe annet 😉

Men hva var det med den Valentinsdagen ????
Jaja det kommer flere valentinsdager 😉