HELDIGVIS BLE JEG INNLAGT AKUTT PÅ SYKEHUS ET PAR GANGER FOR NOEN UKER SIDEN OG BLITT GRUNDIG SJEKKET. HJERTET OG BLODÅRENE ER JO STERKERE OG REINERE ENN DE FLESTE OVER 30ÅR .
SÅ SYND JEG ER SNART 54.

MEN DAGENS ØKT SKULLE STRENGT TATT IKKE VÆRT MULIG FOR EN PÅ 54ÅR
Jo en enkeldag med oppladning,ja…..men ikke med det kjøret jeg driver med.

DAGENS FØRSTE ØKT
Planen var intervall klassisk på rulleski…..ei lang intervalløkt.
Etter 100 treningstimer i juni og masse hardøkter som toppa seg med en løpedistanse opp og ned Bjørndalskollen på onsdag regna jeg med at trøkket var litt borte i dag og når jeg begynte varme opp tenkte jeg «orker jeg dette i dag» med et møkkavær i tillegg med masse vind fra «alle kanter» og kun 12-14 grader.
Det tok 1minutt på første draget så kjente jeg at «faen detta går jo lett» .
For å gjøre intervallen enkel skulle jeg først gå 3 stravadrag(uten noe plan om å sette perser for de er satt med langt mer lett-trillende hjul og den siste lengste er med skøyteski) og deretter skulle jeg gå 3 minutters-drag fra Dyrbak til Tyrifjord hotel ca 12km……
Det ble 3 perser på stravasegmentene og deretter 11x3min og var jeg spesielt sliten etterpå? NEI kun muskulært ……..

NB! NÅR JEG SIER PERSER SÅ ER JO DET PERSER DE SISTE 4 ÅRENE…..NÅR JEG VAR BEST PÅ SKI OG PÅ BEINA FANTES DET IKKE NOE STRAVA,OG JEG ER VEL REDD FOR AT JEG HADDE KNUST MEG SELV OGSÅ PÅ RULLESKI FOR 20-30ÅR SIDEN,GANSKE MYE OGSÅ.
MEN FREMGANG DE SISTE 4ÅRA SKAL EN IKKE KIMSE AV I MIN ALDER 😉

MORO ER DET UANSETT 🙂

Godt jeg får 16 dager med ungene nå og mye mindre trening tenker jeg 😉


DAGENS ANDRE TRENINGSØKT.
Lett rolig joggetur langs Bergsjø pluss litt styrke(18min)DA BLIR DET BILKJØRING I HELGA T/R -STAVANGER OG SIKKERT NOEN LØPETURER.
Hadde egentlig en plan om å reise i går eller i dag til Røldal både for å oppleve et nytt sted,nye fjell,stier og veier …..men også for å kjøre en annen vei og ikke minst teste Ryfast-tunnelen.
Men snø på fjellovergangene og regn i Røldal…….da var valget enkelt……oppsøker tross alt ikke regn og dårlig vær om sommeren.
Jeg vil ha 30 grader og sol……..men den jævla coronaen gjør det risikabelt å reise til varmere strøk.

Så da setter jeg strek for en treningsperiode med mye trening og ser frem til en periode hvor andre ting har hovedprioritet.