DENNE SANGEN PASSET SOM «HÅND I HANSKE» I DAG.
Begynte med å skrive «ballongen sprakk i dag» og i overført betydning betyr det at ,alt overskudd forsvant i det jeg gikk ut døra på jobb klokka 1130 i dag.
Og ja,jeg har venta på det og sett frem til den dagen jeg kan ta det litt med ro, med god grunn riktignok.

Etter 3mnd med 300-treningstimer,4 ganger til Stavanger og mye tankevirksomhet i den forbindelse ,godt over 200 timer på jobb siste mnd og generelt mye tankevirksomhet oppi detta hue regnet jeg med at ballongen ville sprekke når som helst.
Isolert sett er ingen av de tingene noe problem og det er heller ikke noe problem å bli sliten innimellom for jeg ville ikke vært noe av de tingene for uten.
Sånn er det å leve et aktivt liv fysisk og mentalt.

JAHN TEIGEN SYNGER»JEG KAN DRØMME FANTASERE,JEG KAN FINNE PÅ MYE RART».
Drømme og fantasere er jo grunnen for at jeg trener 100-timer i mnd og ja,jeg kan finne på mye rart ,heldigvis.

SÅNN ER DET MED DET 😉
Nå blir det noen dager med lite både trening og jobb……..når jeg sier lite trening vil det si at jeg nok ikke skal trene mer enn 2t pr dag(det er for meg veldig lite) og når det gjelder lite jobb skal jeg ligge i min egen seng et par netter nå…….2 uker siden sist.
Så regner jeg med at når helgen kommer har hele kroppen både fysisk og mentalt opplevd en såkalt superkomensasjon og da………….får vi se med drømmer og fantasier 😉FOR DE SOM LURER PÅ «DAGENS TRENING».
58 minutter skate rulleski på formiddagen rett etter jobb og så har jeg en kort date med joggeskoa litt senere i kveld .

HA EN FIN KVELD MED ELLER UTEN TRENINGSTØY OG HUSK «LITT HØY OG SVETTE PULS ER IKKE FARLIG,MYE FARLIGERE Å LA VÆR.