SKAL KOMME TILBAKE TIL OVERSKRIFTEN ETTERHVERT.
Men dagen startet med at jeg hadde fri fra jobb og skulle ut å trene med joggesko.
Været var fint,var ihvertfall sol .
Så jeg tenkte «hva gjør jeg nå?
Følte at kroppen trengte en forandring enn bare å surre rundt på Furumoene eller de vanlige veiene,så jeg parkerte bilen ved Vikersund stadion og jogga opp til heistoppen med 2 mål for øye.
1.Ikke bli sliten,dvs ikke få noe særlig puls.
2.Ikke bli stiv annet enn i legga.
Da var det bare å trippe lett ,det tok selvfølgelig lang tid men samma det……
Løp deretter ned Vardeveien ,veeeeldig smått…..egentlig mest opptatt av å ta bilder 😉ETTER DEN ØKTA FIKK JEG BESKJED OM AT EN SLEKTNING VAR COVID-19 SMITTA.
Tvilte på om det har noe med at jeg hadde følt meg slapp og ute av form de siste 14 dagene ,men tok en hurtigtest for sikkerhetsskyld og den var som forventet negativ.
Så da var ikke det noe å tenke på……….


SÅ HADDE JEG DA EN «STÅENDE TIME» HOS CECILIE SANDVOLD.
D.v.s jeg visste ikke helt når,så da var det bare å vente på melding som etterhvert kom 👌
Har brukt henne flere ganger i forhold til overbelastet muskulatur ,og virker som kopping og nåler har en effekt på kroppen min.

NÅ KOMMER VI TIL OVERSKRIFTEN.
Jeg finnes jo ikke sjennert når det gjelder kropp,muligens sjennert på andre områder,men kropp?? NEI.
Det er det mest naturlige som finnes,så når Cecilie sier ,»nå drar jeg ned og legger et håndkle over» ,så sier jeg, «ja bare å dra ned det» og tenker inni meg «hvorfor håndlke over??

litt uklart bilde med truse ….sorry for den trusa 😂 må trene med squats ser jeg 😉 slapp i fiksen ……neida herregud det driter jeg en lang marsj i …….viktigste er at kroppen funker,ikke åssen den ser ut.FIKK BEKREFTET 2 TING PÅ DENNE BEHANDLINGEN.
Menn er mindre sjennerte på kropp enn kvinner og det står jævla dårlig til med rumpa mi 😂 og forsåvidt som bilde viser….

korsryggenETTER EN LANG BEHANDLING,DRO JEG EN TUR PÅ ÅMOTSENTERET.
Jeg tok ikke tiden på hvor lang denne behandlingen tok.
Var masse nåler og kopper og jeg hadde veldig god tid så tja muligens var jeg der 1t eller 1.5t ????
Den nåla langt inni piriformis(sitteknuten) stod veldig lenge før den slapp,ikke uventet.
Sikkert mange blåmerker i morra ,både av koppene og nålene,men samma det ……..»I don`t care» så lenge kroppen blir fiksa .Tok ihvertfall en tur på Åmotsenteret etterpå for å skravle litt ,om alt og ingen ting.
Herreavdelingen er i så måte et fint sted 👍
Fint sted å handle også ,bare så det er sagt……så alle Moinger bør handle der fremfor å reise til store sentre selv om de kanskje får ei bukse 50kr billigere…….Lokal handel lønner seg i lengden.

EN ROLIG JOGGETUR TIL KVELDS.
Fikk beskjed av Cecilie om å ikke legge meg på sofaen etter behandlingen ,men å lea meg litt.
Og oppi hue mitt er det å «lea seg» det samme som en joggetur 😉 Så da ble det nok engang snaue 11km veldig lett og rolig jogg,men skal ærlig innrømme at de 3-4 første km var litt»smertefulle» etter behandlingen………fryktelig stiv,men det «gikk seg til » etterhvert.DA FÅR EN TA KVELDEN HER.
Nei nei skal jo ikke sove da,herregud er jo ikke så gammel 😉
Men får prøve å sjekke litt rundt omkring å se om det er noe å hente noen steder 😂 aldri godt å vite ……

I MORRA SATSER JEG IHVERTFALL ¨LØPE INTERVALL MED ELITEN.
Kult å trene sammen med folk som skal på treningsleir til USA med Norges eliten ,egentlig også Norges-eliten på kvinnesiden også.
Og ikke minst med hyggelige mennesker 🏃‍♀️🏃‍♂️👌 blir garantert fraløpt ,men må jo starte på nytt et sted ,så hvorfor ikke ……

HA EN FIN KVELD .