KANSKJE GREIT INNIMELLOM Å TROSS ALT VÆRE LITT STOLT AV SEG SELV.

Er vel et uttrykk som heter «blåmandag» egentlig har det en religiøs betydning,den mandagen hvor fasten begynner,men i mange sammenheng blir den brukt til en dag som ikke er så bra,en dag hvor en er litt deprimert,har lite å finne på ,eller at formen ikke bra.

MIN BLÅMANDAG I DAG HAR INGEN ANNEN BETYDNING ENN AT JEG VAR TRØTT,SLITEN OG LEI.
Og man blir jo ikke i fyr og flamme av været heller akkurat 😉

JOBB,2 TRENINGSØKTER OG JOBB.
Sånn sett en relativ vanlig dag,men som sagt formen var ikke all verden i dag mest pga søvn,men men i morra ……….

RULLESKI PÅ FORMIDDAGEN.
Kun 24km ,var så stiv i skuldrene at jeg hadde mest lyst til å gå diagonalgang hele tia……..sånnt skjer innimellom og sist gang var vel en gang i juni.

TRENINGSØKT NUMMER 2 BLE HJEMME PÅ STUEGULVET.
Egentlig hadde jeg mest lyst til å jogge meg en tur,men syns akkurat for øyeblikket det er mest moro å løpe/jogge sammen med andre så når jeg ikke fant noen å løpe sammen med og GYM2000 ble stengt pga covid19,tok jeg såkalt hjemmetrening……….helt greit og holdt faktisk på i 1t45min ….jaja tia gikk fort med bra musikk på TV`n.

ELLERS ER MODUM «NEDSTENGT» MED UMIDDELBAR VIRKNING FRA KL.ca1630 I DAG.
Kjedelig men nødvendig i og med smitteantallet har steget kraftig de siste dagene og smitten er vel litt ute av kontroll.
Skal jo ikke gå igjennom alle restriksjonene her,de er å finne på Modum Kommunes Hjemmeside.
Sikkert mange som klager og syter over disse tiltakene men vi skal vel være så jordnære og fornuftige og skjønne formålet med tiltakene som går på liv og helse,som tross alt er det viktigste.

MEN HVIS ALLE I EN LENGRE PERIODE NÅ FORHOLDER SEG TIL ALLE SMITTEVERNSREGLER KOMMER MODUM TIL Å ÅPNE RELATIVT FORT VIL JEG TRO,MEN HVIS FOLK DRITER I TILTAKENE VIL JO DETTE TA LENGRE TID SÅ MIN OPPFORDRING ER Å BRUKE HUE.

JEG OGSÅ SYNS DETTE MED COVID19 ER DRIT KJEDELIG OG DET BLIR MYE MER ENSOMT NÅR MAN BOR ALENE,MEN DET VARER JO IKKE FOR ALLTID OG JO FLINKERE FOLK ER,JO FORTERE VIL SAMFUNNET BLI NORMALISERT.

HA EN FIN KVELD OG NATT…….NÅ DRAR JEG PÅ JOBB 😉