DET TRENES MYE OG DET TRENES BRA,SÅ FÅR VI SE TIL VINTEREN OM IVEREN ER LIKE STOR NÅR «KULDA SETTER INN OG MAN MÅ PASSE SEG FOR MUS» ELLER VAR DET MUSA SOM MÅ PASSE SEG FOR NOE????
Fra spøk til «alvor» ……….jeg trener som alltid MYE…..OG selv om jeg har vært skada i en legg(achilles) i 2mnd ,så har jeg fått løpt noe og så er jeg ,om jeg skal si det selv,jævla god på å finne løsninger for å få trent hardt.
Det har vært løping i myrer,i oppoverbakker med teipa achilles,nedoverbakker med høy puls og høy frekvens og rulleski i bratte motbakker.
Puls er viktig hvis man har et mål med det man driver med…….om jeg har et mål veit jeg egentlig ikke,men det ligger vel noe i bakhode som sier at det hadde vært moro å gått fort på ski igjen…..mange år siden sist.
Eneste jeg sliter med er å trene styrke på helsestudio……det syns jeg er drit kjedelig for å si det mildt,men men må vel ta et skippertak når høsten for alvor setter inn og det er litt utrivelig å trene utendørs.

DAGEN I DAG
Er inne i ei uke,eller en periode, hvor jeg jobber mye……spesielt siste halvdel,så i dag våknet jeg på jobb og det er ganske greit egentlig.
Våkner jeg hjemme er jeg jo alene,så å våkne på jobb er mer sosialt.
Etter et par tre timer med endel gjøremål tok jeg på meg rulleskia og staka intervall i et helvetes møkkavær med regn og masse vind(ihvertfall til å være Modum).

Kjapp oppvarming og 10 drag av 10 minutter…..ikke spesielt hard for hjerte og lunger,men muskulært for en «gammel mann» er det tøft…..


KVELDENS ØKT MED JOGGESKO.
Planen var å ta tur-orienteringsposter i Holleia………men for andre gang fant jeg ikke første post…….skjønner ikke det….surra rundt i 42 min før jeg dreit i hele o-postene og heller tok en løpetur innover Holleia.
Blei totalt ei helt grei økt ….var ute i 1t50min….litt mindre effektivt selvfølgelig med alt surret 😉

SIDEN JEG HAR FRI FRA JOBB I NATT SÅ SKAL EN IKKE SE BORT I FRA AT DET BLIR LITT MUSIKK,OG HVA ER BEDRE PÅ EN REGNTUNG SOMMERDAG ENN Å HØRE,SE OG SYNGE MED EI LITT KJEKK DAME …….HA EN FIN KVELD 🙂