I DAG VÅKNET JEG OPP TIL ERNA SOLBERGS REDGJØRELSE AVGÅENDE COVID-19, SAMTIDIG SOM JEG SELV VAR TETT I BRYSTET(av forkjølelse vel og merke)
Økte smittetall hvor hun sa at hvis dette nå kommer ut av kontroll vil det smitte 50 ganger så mye som pr.d.d ,men allikevel skulle de avvente situasjonen,det er det største vrøvlet jeg har hørt.
En pressekonferanse som ikke bød på noe nytt.

Alle som følger litt med og holder seg for gode for å støtte alle mulige rare konspirasjonsteorier, vet jo at den engelske mutasjonen har gjort at smittetallene har «skutt i været» ,alle vet at det kan bli alvorlig,ikke bare for enkeltpersoner,men for et helt helsevesen som kan rakne fullstendig hvis man ikke tar dette på alvor ,og allikevel overlater hun til alle kommuner hva de skal gjøre,hvilke tiltak som skal settes inn osv.
Da har vi det jo gående med at folk fra nedstengte kommuner kommer til andre kommuner og ………ja da vet vi jo hva som skjer.
Var vel strengt tatt ikke nødvendig med en pressekonferanse når det ikke blir gjort noen ting.
Eneste som kom ut av dette var å gjenta ovenfor folk at de må skjerpe seg,men det vet vi vel ……eller har vi begynt å gi f……?


GÅTUR I FINVÆRET.
I og med jeg var litt groggy på formiddagen i dag ,dreit jeg i treningstøy og bare rusla en tur,
Hva ellers skulle man finne på med truende viruser rundt omkring på alle kanter 😉
Gikk langs Bergsjø til den plassen jeg på mange måter «vokste opp» om sommerene sammen med bestefaren min Johan Flattum.
Prøvde å «gå tilbake i tid» og kjenne på hvor fint det var den gang man var barn ,fant igjen båtplassen,huset er totalt forandret og det koselige hagen hvor jeg spilte fotball mellom blomsterbed og trær er borte,steinhellene fra hovedhuset til bryggerhuset er borte ,noe også stedet hvor vi brant tross og skrot ,samt putta glasskår og andre ting i bergsprekker(var sånn man gjorde det før i tiden).

DAGENS BILDER.FRIIDRETTSTRENING PÅ KVELDEN.
Som sagt,blir det mer moro nå så………….derfor tok jeg en tur på friidrettstreninga etter å ha surra rundt i heimen og stort sett rydda og slappet av i hele dag.
Om det var no sjakktrekk å løpe intervall vet jeg egentlig ikke,men var vel bedre enn å teste Skåderud sin teori,skal tross alt på jobb i kveld.
Veldig bra oppmøte ….ca 25stk
Jeg hadde bestemt meg for å løpe i mitt eget tempo i dag hvis jeg merka noe piping i brystet etter stigningsløpa ,og det gjorde jeg ,så da ble det 10 drag «for meg selv» pluss 4 bakkedrag til slutt ,men der tok jeg i og merke jo at «det vakke all verden i dag».
Utbytte av dagens trening var vel begrenset,men men ikke ofte jeg er forkjøla så overlever det 👌

DA FÅR EN TRENE LITT BEVEGELIGHET ,HØRE PÅ MUSIKK OG KOMME SEG PÅ JOBB ETTERHVERT .

HA EN FIN KVELD