NOEN GANGER GLEMMER JEG AT DET JEG LEGGER UT PÅ INSTAGRAM KOMMER DIREKTE PÅ FACEBOOK OG I DAG GLEMTE JEG Å SLÅ AV DET GREIENE DER……….ALLTID MÅ MAN PASSE PÅ TING I DEN DIGITALE VERDEN 😵

HAR VÆRT EN FIN DAG MEN JEG HAR VÆRT VELDIG IRRITERT PÅ MEG SELV.

Årsaken til det er jo rett og slett at jeg ikke brukte hue i går under friidrettstreninga og klarer da å pådra meg «noe rusk» i hamstringen.


Hamstringen består jo av flere muskler bak i låret som fester seg ved bekkenkammen eller hva det nå heter og jeg som i 25år har hatt problemer med bekkenet burde visst bedre enn å kline til på 30sekunders drag når jeg visste at bekkenet «var ute av stilling» som det har det vært i noen dager.
AT MAN ALDRI KAN LÆRE 😡

MEN BORTSETT FRA DET HAR DAGEN VÆRT SÅ BRA SOM JEG KUNNE FÅ DEN ,IHVERTFALL NESTEN
Siden den egentlige planen for morradagen er først på morran ,eller formiddagen om man vil,ihvertfall klokka 10.00 å løpe 3000m på bane som en test eller hva man skal kalle det.
Ihvertfall pga det har jeg trena veldig bedagelig i dag……..såvidt hjerte har slått ,men det har vært 2 fine treningsøkter da i relativt fint vær.

I skrivende stund er jeg usikker på om det blir noe 3000m på meg i morra i og med den låsningen…..er ikke redd for å løpe relativt fort,men svingene på banen gjør meg skeptisk.
Men mye kan skje i løpet av natten med den kroppen min 😉


HVIS MAN SNAKKER OM TIDER PÅ 3000M.
Jeg kan vel telle på en hånd hvor mange 3000m på bane jeg har løpt i mitt liv og alle er vel etter at jeg ble treg,så persen på 9.05min er jo ikke noe å rope hurra for …..tar jeg ikke feil løp en av kameratene mine på 8.05 i en alder av 18-19år …….

TILBAKE TIL TRENINGSØKTENE.
Den første var skate ,friteknikk eller skøyting om man vil ,kjært barn har mange navn 😉
Målet var rett og slett å gå SÅ SAKTE JEG KLARTE ,så da tok jeg på meg hodetelefonene ,satte på Brødrene Gibb eller BEE GEES om man vil å gik SÅ SAKTE JEG KLARTE.

DAGENS ANDRE TRENINGSØKT ELLER TRIMTUR OM MAN VIL BLE GJENNOMFØRT I VIKERSUNDBAKKEN.
Egentlig prøvde jeg å få med men noen,dvs en person ,opp Dokka men da vedkomne ikke svart(jeg var riktignok sein med spørsmålet da) ,så tok jeg turen til Vikersundbakken i steden.
For å gå Dokka alene rolig,det skjer jo ikke ………ikke så rolig som jeg ønsket at denne økta skulle være ihvertfall.
Sitter for mange minne oppi hue om Dokkaløypa.FØLGENDE BLE UTFØRT.
I gang opp hele skiflyvingsbakken,deretter en gang opp ovarenna,deretter 2 ganger opp ovarenna i K120 eller hva den nå heter før jeg surra litt rundt om Heggen kirke osv…….


ELLERS HAR DAGEN BYDD PÅ GLEDE .
Sitti på Herrevdelingen på Åmotsenteret og skravla ,desverre handler jeg ikke så mye der,men jeg har vel streng tatt det jeg trenger av klær,men skulle jeg trenge noe er det jo der jeg handler……men så lenge Dag Frode og Runar syns det er greit med litt skravling så er jo det fint for meg 👌

Må berømme Bottolfs sport eller Intersport Vikersund som det kanskje heter nå .
I mitt hode vil det alltid hete Bottolfs sport.

Men uansett får jeg så god service at jeg må bare takke og bukke…..2 par rulleski og 1 par intervall løpesko til en pris hvor jeg egentlig lurer på om de tjener noe på meg i det hele tatt.

Men om de ikke tjener så mye på å være grei mot meg ,så kanskje mine anbefalinger til andre gjør at flere benytter seg av denne sportsbutikken,for de følger med i tiden og er dyktige på ihvertfall det jeg interesserer meg for og sikkert mange andre ting også.
Så folk i Vikersund bør absolutt benytte Bottolfs sport.

DET VAR DEN DAGEN ,DA ER JEG SPENT PÅ HVA SOM SKJER I MORRA.

MEN UANSETT 3000M ELLER IKKE, BLIR DET SIKKERT EI ELLER ANNEN HARD ØKT MED JOGGESKO PÅ BEINA.
Kan ikke huske når jeg har trent så bra som jeg har gjort siste halvåret…..det må være 15år siden sist.

HA EN FIN KVELD OG NATT .