I MOTSETNING TIL DE SOM JOBBER INNEN HELSE OG SOSIAL I MODUM KOMMUNE BLIR VI SOM JOBBER I HUMANA OMSORG OG ASSISTANSE SATT PRIS PÅ OG DET VISES VED HANDLING.
Så det er en fornøyelse å være på jobb,men skal jo ikke stikke under en stol at det innimellom også er slitsomt ,ikke fordi jobben i seg selv er fysisk krevende,men må må jo hele tiden gjøre det man skal,være klar for alle ting som kan oppstå og ikke minst være nøyaktig i det man gjør.
Og for meg som som i tillegg i turnusen har stor overvekt av nattevakter ,hender det at jeg nærmest «går i koma» for jeg er litt dårlig til å klare å sove på dagtid.
Og når jeg i tillegg er treningsnarkoman ,kan det fort bli hardt 😉
Og de spesielt 2 siste dagene har vært slitsomme rett og slett fordi jeg har vært sliten og når jeg er sliten så får jeg dårlige netter med søvn,men men et par dager fri med lange deilige treningsturer i frisk luft så er som regel jeg «oppe og går » igjen.

DAGEN I DAG HAR SELVFØLGELIG BÆRT PREG AV DET OVERNEVNTE,MEN FIKK ETTERHVERT ROTET MEG UT PÅ EN TRENINGSTUR.
Etter jobb rakk jeg akkurat å komme hjem for å se på finalene i VM sprint.
Er ikke det jeg er mest interressert i,men man må jo følge med og Norge klarte seg mye bedre enn jeg hadde trodd,1 gull,2 sølv og 1 bronse må være godkjent.
Veldig imponert av Maiken Caspersen Falla .
Dama klarte ikke å utføre 2 treningsøkter om dagen i høst og nå gjorde hun DET løpet ,så selv om hun stivnet i siste motbakken må det sies å være nærmest en sensjasjon.Sovna selvfølgelig på sofaen og var helt utslått i noen timer etterpå,men som sagt kom meg ut på ski og det gikk helt greit.
Planen var 50km rolig i Lysløypa på Brunes.
Nå ble det bare 45 fordi jeg stort sett sier jeg at jeg er tilgjengelig hvis det trengs assistanse på jobb og når behovet meldte seg var det bare å avslutte økta ,men det gjorde ingen ting…… begynte strengt tatt å kjede meg.
Rundt og rundt i ei lysløype på 1,6km ække spesielt spennende 😋

SKIFORHOLDENE HAR I LØPET AV KORT TID FORANDRET SEG MYE ,MEN SÅNN HAR DET VÆRT DE SISTE 17ÅRA.
Jeg har jo som alle vet bodd i Stavanger i 13år og hver vinterferie var vi i Modum rundt 20 februar og ALLTID har det gått fra snørike kalde vinterdager til mildvær,regn og stor snøsmelting.
Så ingen ting unormalt i så måte,men litt kjedelig for forrige torsdag gikk jeg på ski fra der jeg bor over Brunesmoene,på jordene i Vikersund og inn til Abelone.
Det er ikke mulig i dag.


DA ER DET BARE Å SLAPPE AV MED YOU TUBE ,GODT DRIKKE,LITT SURRETE I HUE OG KANSKJE LITT GOD MAT OG IKKE MINST EI NATT MED KANSKJE 8 TIMERS SØVN 😴

HA EN FIN KVELD OG NATT.

AKKURAT NÅ GÅR DENNE I BAKGRUNNEN