ALL ROS TIL NORSK HELSEVESEN.
Siden jeg havna på sykehuset i april pga av brystsmerter har jeg blitt sjekket og fulgt opp hele tia,og det er jeg veldig glad for.
Ingen ting galt med meg ser det ut til……bare litt høyt blodtrykk…

Så jeg har bare gode erfaringer med Norsk helsevesen.
Og selv om det noen ganger er kjedelig å sjekke lønnsslippen å se at mye går til skatt,så må man vel være glad for at vi her den ordningen i Norge hvor man slipper unna sykehusopphold uten å betale ei krone og kun egenandel på legebesøk.

DAGS FOR 24-T BLODTRYKKSMÅLING SAMT EN HAUG MED BLODPRØVER.
Hvorfor? Jo fordi legen ikke skjønner helt hvorfor JEG skal ha høyt blodtrykk og for å sjekke noen verdier på nytt som ikke har vært helt tilfredsstillene.
Jeg ble litt bekymret selv når blodsukkerverdien sist gang var litt for høyt,så derfor har jeg så å si ikke drukket brus den siste mnd.
Man må jo ta grep selv hvis man kan.

GJØRE DET JEG PLEIER Å GJØRE ,EN FORUTSETNING FOR AT BLODTRYKKSMÅLING OVER 24-T SKAL HA NOEN VERDI.
Da ble det ,2 treningsøkter da og snart er det jobb med sikkert lite søvn,så da får vi se,men så langt viser blodtrykket helt normale verdier. HELDIGVIS

DAGENS TRENING.
Jeg er i god form for tia og jeg vet hvorfor.
Eneste jeg sliter litt med er ei hoft samt en fot som pronerer i overkant mye,men det veit jeg har en sammenheng……så en tur til kiropraktor er vel på høy tid …….

Intervall på rulleski på formiddagen..…..litt usikker på hva slags intervall jeg skulle ta,men ok ,10 drag rundt den lengste runden i rulleskiløypa på Brunes fikk jeg litt lyst til,så da gjorde jeg det 😉
Viktig å gjøre ting man har lyst til.
Det var helt greit og jeg syns det funka bra jeg.

DAGENS ANDRE ØKT ….LØPETUR.
Usikker på hva jeg skulle gjøre og etter noen meldinger på messenger skjønte jeg at jeg måtte løpe alene ,så da ble det en grei tur på 10km……måtte riktignok stoppe en gang når denne blodtrykksmåleren slo seg på(må visstnok være i ro da) ,men uansett ble det en grei tur med lette bein selv om ledninger og dingser hang og slang 😉

DA ER DET JOBB OM ET PAR TIMER,MEN INNTIL DA ,SOM ALLTID YOU TUBE 😉
og akkurat nå ……

HA EN FANTASTISK KVELD OG NATT .