Sysletjern sommeren 2020

OG NÅR DET SISTE JEG GJORDE I GÅR FØR JEG LA MEG OG DET SISTE JEG GJORDE FØR JEG DRO UT Å TRENA OG DET FØRSTE ETTER FØRSTE ØKT, VAR Å MELDE MED EI GOD VENNINNE,JA DA MÅTTE JO DAGEN BARE BLI BRA OG DET BLE DEN.

Camilla i fint driv i Flannumsmarka .INTERVALLTRENING MED EN FLOTT GJENG.
Det er mange løpergrupper å være medlem av rundt omkring,så etter henstilling fra en treningskompis ble jeg i går medlem av en ny,for meg,løpergruppe og det må jeg si var et sjakktrekk.

Nye bekjentskaper og en hyggelig gjeng.
Vi løp i dag 20 x 40 sek motbakke.
Jeg visste jo ikke hvor gode alle de andre var så jeg dundra i vei det jeg var god for og fortsatte i samme stil hele økta,dvs de 4 siste ble tunge ,men det var utrolig moro for meg som er 54år å kunne matche både kvinner og menn som er minst 20 år yngre.

Den som imponerte meg mest var Kristin B.K. Sand,jeg fikk sjokk når hu dundra i fra meg på drag nr.10
Og ikke å glemme Hans Egil Drolsum 58år,husker jo han bare som keeper på Vikersund,nå fotballdommer,han imponerer meg hver eneste gang.
Men for all del ,jeg er imponert over at det finnes så mange i så god form rundt omkring i Modum,ikke bare i denne løpergruppen men sånn jevnt over………


FAMILIESAMMENKOMST HOS MUTTERN.
I disse corona-tider kan man jo ikke være flere enn så så mange så det ble litt amputert,men alltid hyggelig å være sammen med min onkel Odd, hvor historiene sitter løst og en alltid får seg en god latter.
Hans nåværende kone,får vel kalle henne «filletante» har jo snakketøyet i orden hun også,men så er hun fra Bergen også 🙂
Er som når ungene mine ikke husker navnet til Odd «han morsomme»
Mitt yngste søskenbarn Magnus, ser jeg ikke så ofte så det var jo også morsomt og likheten med sin far når det gjelder å være morsom er jo slående.


BEDT BORT PÅ PARTY.
Fikk plutselig melding fra en skøyteløper at hvis jeg ville kunne jeg ta en tur ……..sammen med andre skøyteløpere.

Hyggelig å bli spurt,men jeg hadde vel fort kunnet kommet på glattisen 😉 med kun skøyteløpere ,så jeg takket høflig nei.

Sannheten er at i min situasjon med min jobb og at jeg har 4 barn i Stavanger og det nærmer seg jul må jeg være forsiktig med antall nærkontakter i disse coronatider.
Så selv om jeg nok hadde lyst ,kunne jeg det rett og slett ikke.

Så da ble det heller en treningsøkt nr.2
6km joggetur og litt styrke
mens Queen tok seg av underholdningen og inspirasjonen .HA EN FORTSATT FIN LØRDAGSKVELD.