Noen ganger ,sånn ca 1 gang hver 14`dag ,surrer jeg oppe til både 4-5-og 6 om natta og grunnen til at jeg ikke kommer meg i seng er fordi jeg begynner å høre på noe musikk og klarer ikke å stoppe.

I NATT FANT JEG SÅNNE TALENTKONKURRANSER ,ELSKER Å SE PÅ SÅNNT,AT HELT VANLIGE FOLK STÅR PÅ EN SCENE KANSKJE FOR FØRSTE GANG OG GJØR FANTASTISKE OPPTREDENER.
Kan sammenlignes med underdogs i idrett som plutselig lykkes.
Da sitter jeg med tårer i øynene og er ganske sentimental 🙌


SØKTE MEG FREM TIL QUEEN-LÅTER.
Det blir sagt at de vanskeligste låtene og synge er Whitney Houdson og Freddie Merkury.
Jeg er ikke noe ekspert,men ekspertene sier så…….og jeg digger jo begge og i mitt hode er det de 2 beste vokalistene verden noen gang har sett og hørt.
Beste kvinnelige og beste mannlige.

ETTER NOEN TIMER SØVN STARTET DAGEN PÅ NY.
Fri fra jobb,hadde planer om 2 treningsøkter og egentlig ikke så mye annet.

HVA SKULLE JEG TRENE FØRST? RULLSKI ELLER TRAPPENE I VIKERSUNDBAKKEN?
Valgte rulleski til tross for at det var litt småregn og en «tung» asfalt.
Ingen planer om hvor jeg skulle gå og ikke hvor fort heller men mellom 2og 3t ,det var ikke så farlig ,men når jeg kom til Vikersund fikk jeg et kart oppi hue og da ble det den ruta.

Syns egentlig det gikk jævla tungt første 20min,men var nok mest psyken ….ikke no glad i vind,småregn og våt asfalt og kun 10-12 grader.
Gikk litt bedre etterhvert,var jo bare å bite tenna sammen og gå den runden hode hadde bestemt og så kom jeg til Nakkerud etter ca 1t OG DA KLIKKA HUE FULLSTENDIG 😂😂 så da var det bare å gå «det remmer og tøy holdt» ,så da ble det jo ei kul økt da .
Satt jo nesten pers på stravasegmentet Drolsum – Krøderveien enda jeg holdt meg innenfor surhetsgrensa,så tror jeg ikke kan klage på formen for øyeblikket……et magadrag opp en bakke så hadde det blitt ny pers,men det var ikke noe jeg tenkte på der og da…….

DAGENS ANDRE TRENINGSØKT ELLER MER TRIMTUR VAR TRAPPENE I VIKERSUNDBAKKEN.
Fast en gang i uka og det passet best i dag.
Opp hele bakken,deretter ovarenna 1 gang og deretter 2 ganger opp ovarenna i K120.
En fin trimtur 50minutter effektivt.

NÅ ER DET IGJEN YOU TUBE SOM SURRER OG GÅR I BAKGRUNNEN OG SOM PÅ RULLESKIØKTA I DAG ER DET DENNA GRUPPA SOM STÅR FOR UNDERHOLDNINGEN SÅ LANGT.


HA EN FIN KVELD OG NATT.