SNARUMSELVA

ETTER NATTEVAKT HVOR JEG PÅ MORRAN TOK DET VELDIG MED RO OG VAR VEL PÅ JOBB 1T LENGRE ENN JEG EGENTLIG HADDE TRENGT ,DRO JEG HJEM.
Nei jeg skriver selvfølgelig ikke overtid eller ekstra timer når jeg selv syns det er kjekt å være på jobb over tiden,hvorfor skulle jeg det?

HVA SKULLE JEG TRENE I DAG?
Været var ok,har løpt på beina hver dag denna uka,i morra er det meldt bare regn.
Da passet det bra med en tur på rulleski.
Men hvor?
Etter å ha vridd hue litt fant jeg ut en rute jeg skulle gå og tenkte som så«får ta en rolig tur da».

Ikke alltid det blir som man tenker,for etter å ha gått ,eller truga seg frem på ekstremt dårlige forhold,hvor hjula nesten ikke trilla blei jeg litt lei og fant plutselig ut «nei nå går jeg fort til Snarum kirke,det har jeg aldri testa før» eneste var at jeg ikke skulle bli stiv i låra før opp en bratt bakke ved Jarmoen,etter ca 8km,så litt kontrollert ble det jo .
Så da gjorde jeg det,med musikk på øret som alltid .…..etter strava sin beregning var det ca16km i relativt tungt terreng…..og jeg brukte ca 56.30min (ikke veldig fort ,men nå er det som sagt veldig seigt å gå på rulleski for tia)
Opp siste bakken som er litt over 1km kom plutselig denne sangen ,og det passa ganske bra for akkurat da hadde jeg «a good time» i diagonalgang .

ETTER Å HA FORSERT SISTE MOTBAKKE VAR DET TIL FOR NEDGÅING.
Dvs da går man rolig for å få ut melkesyre fra muskulaturen og hva passet bedre nå jeg da fikk denne sangen på øret 3 ganger på rad ,etterfulgt av nesten bare rolige ballader 😉


DET VAR DEN TRENINGSDAGEN,NÅ ER DET BARE Å FINNE PÅ NOE FØR MAN SKAL PÅ JOBB IGJEN OM CA 4T.

HA EN FIN LØRDAGSKVELD HVA ENN DERE MÅTTE FINNE PÅ.