LIVET BESTÅR AV VANSKELIGE VALG ,DET SKAL VÆRE VISST 😜
Etter å stort sett vært på jobb fra lørdag formiddag til mandag formiddag,kun avbrutt av noen timer med søvn hjemme natt til søndag og en løpetur på morran er jeg nå litt trøtt og daff,men jeg vet jo at jeg skal ut og trene samt at jeg skal på Calma fitness i dag før en ny vakt på jobb.

SÅ LANGT HAR JEG GJORT DET JEG SKULLE.
Rydde,vaske og henge opp klær og ikke minst kjøpe nye løpesko.
Men jeg kunne spart meg for det som skjedde 3min etter at jeg dro fra jobb…..punktering.
Men men det tar jo 5min å skifte dekk da,så noe stort problem er det jo isolert sett ikke, bare litt kjedelig.

NYE LØPESKO.
Vi har 2 sportsforretninger i Modum,begge har alltid bestått så lenge jeg kan huske og jeg får litt dårlig samvittighet når jeg handler på den ene og ikke den andre,men i dag ble det Nygård sport på Åmotsenteret fordi de har Hoka-sko og jeg gikk for en dyr variant og litt ny teknologi,karbonsåle.
Så får vi se om det hjelper på kilometertidene,redd jobben må gjøres uansett av de som bruker skoene,men kanskje det kan gi et lite løft??MILDVÆRET HAR SELVFØLGELIG GJORT NOE MED SKIFORHOLDENE OG IKKE MINST MED VEIENE OPP TIL FINNEMARKA HVOR DE FLESTE LØYPENE ER.
Men nå syns jo jeg det er like greit å gå på ski inn til Abelone og i lysløypene jeg .
Men en tur på Nygårdshøgda(mitt favorittsted i Finnemarka) er egentlig etterlengtet,men der krangles det jo om grusing av veien så det blir jo et sjansespill å prøve å kjøre opp der,synd for grunneierne ,men men klarer meg fint med ei lysløype jeg .
Blir nok den nærmeste,dvs Brunes og ut i fra skisporet.no skal det være nykjørt ,ihvertfall i rulleskiløypa.FØR JEG BESTEMMER MEG 100% FÅR JEG LIGGE LITT PÅ SOFAEN OG HØRE PÅ BEE GEES 👌


HA EN FIN ETTERMIDDAG OG KVELD.