Den sangen har egentlig ingen ting med dagen min i dag å gjøre…….bare en hyllest til Jahn Teigen og for den saks skyld til Anita Skorgan 🙂

DAGENS TRENING BLE UTFØRT SOM PLANLAGT………
Om jeg er litt surrete og rotete på enkelte områder er jeg ganske god på å holde meg til planer …..så dagen startet med stakeøkt i Flannumsmarka.
Trodde ikke jeg skulle få muligheten til å gå på ski til Abelonene denne vinteren,men de siste snøfallene gjorde dette mulig i dag.

Dagens andre treningsøkt var en kombinasjon av jobb og trening…….på Gym2000 …..enkelt fortalt ,tung styrke for bein og rygg i 1t13min…..Men nei …jeg bruker ikke buff fordi jeg er redd for coronaviruset…..er bare en image 😉

APROPOS CORONAVIRUSET.
Mye man kan si om det……hysteri…..ikke farlig……er vel det som går mest igjen på sosiale medier,mens det på de riksdekkende medier er en stadig oppdatering som desSverre blir litt overdimensjonert og ikke minst skaper frykt hos barn .
Henriette Lien la ut en video i går som således var veldig dekkende.

Men selv om vi ,også jeg,sier dette er et hysteri og helt ufarlig for friske mennesker må vi være klar over at det for folk med dårlig immunforsvar,enkelte kroniske sykdommer og for mange eldre kan en smitte føre til en alvorlig sak og i verste fall med døden til følge.

Coronaviruset er veldig smittsomt og det er jo også derfor arrangement blir avlyst eller går uten tilskuere/publikum og her i Norge er vel det som er mest kringkastet det siste døgnet Holmenkollen skifestival.……men det er mange andre arrangement som har blitt avlyst de siste dagene ……….
JO FLERE SOM BLIR SMITTET ,JO ALVORLIGERE BLIR DET FOR RISIKOGRUPPEN…….DET ER JO DERFOR TING BLIR AVLYST ELLER GÅR UTEN PUBLIKUM.
For selv om dette viruset kanskje ikke er farligere enn en vanlig infulensa…..hva vet jeg…….så er det spredningen som gjør det farligere….
Det er jo dette alle må forstå og ikke bare tenke på seg selv eller evt på det arrangementet de skal holde eller bivåne……….og i den forbindelse blir jeg veldig skuffet og overrasket om RAW AIR i Vikersundbakken blir arrangert med publikum.
Jeg kjenner folk på min alder og mye yngre enn meg som ved en infeksjons-smitte av denne art umiddelbart må på sykehus og da er det alvorlig.

Så folkens ….ja media gjør det til et hysteri og lager frykt bl.a ovenfor barn som ikke er bra ,men alle oppegående voksne bør ha nok fornuft til å se at den smittefaren coronaviruset utgjør er såpass alvorlig for våre medmennesker som er i risikogruppen at vi gjør det vi må for å unngå spredning…………og da håper jeg alle vet hva det vil si uten at media trenger å gjenta dette i det uendelige.
Jeg ønsker ikke å se at noen av mine venner og bekjente i risikogruppen ikke får oppleve dette som er hovedteksten i Gabrielles sang, fordi vi andre bare tenker på oss selv……… (for dere som skjønte den)