Til tross for et møkkavær uten like i Modum i dag,med masse regn på gårsdagens snøfall ,med de forholda det medfører både for gående,bilister og andre har treninga faktisk vært veldig bra i dag.

Gåtur til jobb (0800 – 0900) og etter jobb Løping på tredemølle på Gym2000.
Intervall 5x1000m + 5 x(2+1min) …….deretter 35min lett styrke……..

Det var dagens fysiske………..Gåtur trening? Tja for mange ,de aller fleste er gåturer fin trening…..for meg ,ihvertfall fysisk aktivitet.


Kjenner oppi hue nå at jeg er godt på vei til å «finne meg selv» etter 10mnd med litt hu og hei …….Nå er litt «hu og hei» helt greit,men slik det utartet seg for meg var det ikke bra i det hele tatt.
Men som jeg har sagt mange ganger………når man innser at man er på «ville veier» og klarer å være åpen om det og ikke minst klarer å ta litt tak selv…..da er mye gjort.
Og man vil alltid bli kontaktet av mennesker som gjerne er med å hjelpe og støtte………vel og merke hvis man tør å være åpen !!!! Og tro meg….det finnes ikke farlig. i det hele tatt,men man må si det slik det er og verken legge til eller trekke i fra for det blir lett gjennomskuet …….

Ordet «drama-queen» er et ord som blir brukt om mennesker(både kvinner og menn) som legger til veldig mye mer enn sannheten tilsier og overdramatiserer ….kanskje gjør de det for å få sympati,for å tiltrekke seg oppmerksomhet eller rett og slett for å tilegne seg negative hendelser som faktisk ikke er sant………..jeg velger å tro at samtlige «drama-Queen» egentlig trenger hjelp,men tør ikke å si det ……….Så mitt råd er ….slutt med drama,si sannheten……da er mye gjort.

Så er det jo selvfølgelig noen da,som syns at det at noen forteller om sine problemer åpenlyst blir et problem……det har jeg også opplevd og har til og med opplevd at det har blitt brukt mot meg som menneske.
Det syns jeg er skummelt.
Hva handler det om liksom? Er det sjalusi,kjenner de seg selv igjen slik at det da blir et problem? Ikke godt å si…
Men hvor mange mennesker rundt omkring sitter ikke med problemer som de gjerne vil dele med andre men ikke tør pga at de er redd for «hva vil folk si?» «blir jeg dømt» «mister jeg venner» osv osv……..

Anslår at man i 25% i husstandene i Norge er det mennesker med problemer av en eller annen art……og rus???? mange som er i gråsonen,spesielt voksne over 40år……….tro meg,det er mange og de fleste kan man ikke tenke seg har noen problemer med dette fordi de,jobber,har familie og opptrer i offentligheten som et glansbilde av et vellykket menneske……….men bak fasaden,hva der????

Veit dere hva……..jo mer åpen man er,jo større sjanse er det til å lykkes.
De som vender ryggen til åpenhet ,får bare gå sin vei………….