Jeg hadde ikke sagt nei takk til 10-millioner på kontoen eller å vinne et stort løp på beina eller et turrenn med stor prestisje,men sannheten er vel at i 2020 er jeg mer enn godt nok fornøyd med å kunne trene hver dag og ha en trivelig jobb å gå til med trivelige arbeidskolleger.
Og når jeg i tillegg kan ta en løpetur sammen med Camilla,ja da har jeg det helt fint.
Egentlig mer enn jeg kan forvente.

FOR Å TA DET SISTE FØRST.
Jeg syns det er moro å trene sammen med de aller fleste,men opplever en egen ro og tilfredshet når jeg gjør det med Camilla.
Hvorfor det?
En av grunnene er åpenbart fordi jeg liker å ha henne som venninne og når vi løper er puls,laktat og kilometertider fullstendig uinterressant og vi kan prate om alt og ingenting.

Så i dag hadde vi en hyggelig tur bl.a oppom Hovdekollen.
Og at noen klarer å finne stier i Modum jeg aldri har løpt på er jo i seg selv en bragd .

At det stort sett var gjørme og vann brydde jeg meg veldig lite om……værre for Camilla som var redd for at jeg kom til å ødelegge meg pga alle mine fall 😉 Tryna og gikk ned på kne sikkert 6 ganger ned fra Hovdekollen,men det er jo meg 😉ELLERS HADDE JEG EN RULLESKITUR FØR JOBB.
Tenkte når jeg dro ut klokka 0730″er jeg klin gæren?» men fant fort ut……dette er meg og hva alle andre syns om det gir jeg blanke f….. i.


JOBB.
Syns det er kjekt jeg og når man blir møtt av hyggelige arbeidskolleger med et stort HEI og fleipen løst om munnen ,ja da klager ihvertfall ikke jeg.


KVELDEN BLIR SOM VANLIG MED YOU TUBE.
Noen ganger skulle man jo ønske at den inneholdt litt mer enn det,men men sånn er det og i disse corona-tider er det jo svært begrenset hva man kan gjøre.
Men musikk er bra det å………

akkurat nå …..HA EN FIN KVELD.