Egentlig så hadde jeg avskrevet vinteren 100% så jeg syns det var helt greit med 10 varmegrader i Januar ,snøfrie stier og veier sånn at jeg kunne løpe og ha det kjekt med den aktiviteten.
Men når så vinteren igjen melder sin ankomst er det jo noe i «bakhode» som blir trigga og da syns jeg plutselig det er kjempekjekt å gå på ski.

Jeg ikke har bil og er jeg avhengig av andre mennesker,noe jeg hater ,men men sånn er det pr d.dato så får jeg bare håpe at ting retter seg på den fronten rimelig kjapt for hvis jeg skal være ærlig er det nest før jeg klikker helt i forhold til dette.

De 2 siste dagene har egentlig vært fine selv om de også har vært slitsomme,både fysisk og psykisk.
Fysisk fordi jeg utenom treninga går på beina til og fra jobb…..og syns jeg det er kjekt å gå? Nei jeg hater det………..Kan godt gå tur sammen med noen,men å gå for å komme fra A til B er jeg drittlei og ser ikke noe positivt i det i det hele tatt.
Psykisk, fordi jeg hele tiden tenker på at jeg ikke er så mobil som jeg burde og bruker jævla mye til på unødvendige ting…..gå hit og dit. Og jeg skal innrømme at livet til noen mennesker gjør at jeg blir litt psykisk satt ut….mye urettferdig her i livet …og til dere som tror på GUD ….han er absolutt ikke til stede……Hvorfor er det alltid de beste menneskene som dør først og som får livstruende sykdommer?????
Noen GUD har jeg ikke tro på og derfor har jeg også meldt meg ut av statskirken.
Noen sa engang at KrF og kristedommen var noe som ikke skulle blandes……..man HALLO KrF er bygget på kristne verdier tatt fra Kristendommen.
Han Robstad og alle andre som er tilhengere av han ,har jeg langt oppi halsen.*
Jeg har egentlig alt som har med religion langt oppi halsen…….I går ,tirsdag,gikk jeg så hjem fra jobb….litt ovet 1t ….sov i 3t…GIKK til skiløypene på Brunes og skøyta 31km før jeg heldigvis ble kjørt til jobb av søstra kl2200.


Jobben er jo spennende og gir meg egentlig mye ,så det er jo bare positivt.
Etter jobb i dag kl.1000 gikk jeg ca 1t ,først i Vikersund sentrum før jeg gikk opp til søstra hvor jeg hadde skiene mine…..det tok ca 1t.
Så gikk jeg ,1km,bort til lysløypa på Brunes og skøytet 3t15min ,siste biten til Furumo og så gikk jeg 10min hjem…

Nå sitter jeg foran PC`n og hører på You Tube og selvfølgelig synger litt 😉 Men ja jeg er edru 😉 kan jo synge selv om jeg er edru 🙂
Egentlig burde jeg nok hatt sovet litt,men skitt au……vi driter i det i dag 😉

Problemet mitt i dag og årsaken til at jeg ikke klarer å slappe av, er at noen jeg kjenner er på sykehuset og får cellegift…….syns ikke det er noe kult ……..Og ja jeg bryr meg fordi jeg syns det er urettferdig at folk som i utgangspunktet er sunne og friske skal oppleve å få kreft……..faen heller……
Er litt føelsesmenneske som syns mange ting er urettferdig og jeg blir lei meg.

Og så må jeg rette kritikk til fastlegene i Modum som ikke tar ting på alvor…….det er flere tilfeller hvor folk selv har sagt at noe er galt men ikke blir tatt på alvor av fastlegene …..noen har dødd ,noen har tatt tak i det selv og oppsøkt private klinikker og heldigvis fikk de da et håp……….

Jeg har aldri hatt noe forhold til allmenn-leger ……..heldigvis forstod jeg for 30 år siden at det eneste da kan er å utfylle sykemeldinger ……..
Når er allmennlege påstod at det å spise masse appelsiner var kuren mot alt….droppa jeg det rimelig kjapt.

Oppfordrer alle til å kontakte private klinikker hvis de mistenker om at deres allmennleger ikke tro på deg .Og hvis det er noe spesielt….oppsøk de som har greie på det du sliter med……. Noen allmennleger har sine spesialfelt ,så jeg skal ikke slå hånden av allmennleger,men at de har greie på alt er er absolutt ikke en sannhet selv om tilttelen skulle tilsi dette.

Jaja da er det bare å slappe av før jeg skal gå til jobb om 4 timer 🙂