FRI FRA JOBB NATT TIL I DAG SÅ JEG STOD OPP AKKURAT NÅR DET PASSET MEG OG VAR EGENTLIG LITT FRUSTRERT I UTGANGSPUNKTET.
Grunnen til det var jo at jeg hadde ingen å trene med på formiddagen eller d.v.s jeg kunne ikke trene med treningsvenninna og siden jeg er skadet er det ikke så kjekt å avtale med andre for å være ærlig.
Men ,det var egentlig ikke noe problem,jeg måtte bare vri hjernen litt 😉MEN SÅ SJEKKA JEG LØNNINSSLIPPEN Å TENKTE «FAEN MANGE UNGER JEG PLUTSELIG HAR FÅTT».
Hadde blitt trukket 3 ganger mer enn normalt i barnebidrag og jeg skjønte ingen ting så jeg sjekka alle mailer,brev,digiposter og meldinger ,men fant ikke ut hvorfor og siden jeg ikke har skrevet under på flere enn 4 farsskapssaker så måtte det jo være noe med mine 4 barn (som jeg vet om).
Alltid betalt bidrag så ingenting å betale på etterskudd ,så da måtte jeg prøve å få tak i NAV INNKREVING for å få en forklaring.

ER DET NOEN SOM HAR PRØVD Å FÅ TAK I DEM????
Herregud for et styr…..
Ringte ,og etter å ha tastet en haug med tall kom jeg omsider frem til følgende «VI HAR DESSVERRE STOR PÅGANG,VENNLIGST VENT ELLER GÅ INN PÅ WWW.NAV…..»
Jada jeg ventet og det gjentok seg jo,men etterhvert kom følgende melding » VI HAR DESSVERRE STOR PÅGANG,VENNLIGST VENT ELLER GÅ INN PÅ WWW.NAV……. ,HVIS DU ØNSKER AT VI RINGER DEG TILBAKE «TAST 1» ,jeg tastet 1 ,»VIL DU AT VI RINGER DEG PÅ NUMMERET DU RINGER FRA ?TAST 1″ jeg tastet 1 igjen.
OG SÅ HAR JEG IKKE HØRT EN DRITT OG NÅ ER KLOKKA 2120,ER 10 TIMER SIDEN DET.
ÆRRE MULIG.


NÅ ER DET SIKKERT EN GOD FORKLARING PÅ AT JEG BLE TRUKKET 3 GANGER MER ENN VANLIG,MEN DET GÅR AN Å GI BESKJED PÅ FORHÅND OG JEG SKAL HA EN FORKLARING ENTEN VIA BREV,MAIL ELLER TELEFON.
Jeg regner med det har noe med at min eldste sønn er over 18,bor hjemme osv……..men jeg fikk litt sjokk på morran ,må innrømme det for jeg er liksom ikke millionær i utgangspunktet.

MEN FOR ORDENS SKYLD,DET GÅR JO IKKE PÅ VILJEN TIL Å BETALE.
Skulle gjerne betalt alt jeg når det gjelder ungene,men det går på NAV og deres måte å gjøre ting på,bare så det ikke misforstås.LITT FRUSTRERT DRO JEG PÅ MEG JOGGESKOA OG LA UT PÅ LØPETUR .
Litt frustrert ble det endel hardere enn planlagt,men det var helt greit egentlig for da fikk jeg bekreftet at hamstringen har blitt betydelig bedre og jeg løp jo med et sko-par som ikke gir den største farten(men som er de mest skånsomme for støt fra underlaget) ,så snittfart på 4.53min/km i den løypa var godkjent.
Å KULT DA Å LØPE I SHORTS,15 VARMEGRADER 19 NOVEMBER.
Måtte det fortsette frem til jul……

ETTER EN TUR TIL VIKERSUND .
Litt handling og skravling med folk ble det litt sofaen før jeg dro på GYM2000.

ELIPSE OG LITT STYRKE.
Hadde riktignok mest lyst til å ta meg en joggetur og litt styrke hjemme,men får prøve å bli kvitt denne skaden så elipse var nok det beste alternativet og siden jeg fikser å ha en snittpuls på 120 så er det jo grei trening ,samt at en får trent med vekter på hamstringen på et helsestudio og det kan nok være en fordel akkurat nå.

DET VAR DEN DAGEN SÅ LANGT ,NÅ ER NESTE PÅ TAPETET JOBB.
Ny helg med jobbing,helt greit det da men gleder meg til å få en annen turnus med mindre nattevakter og færre helger.
Men for all del JEG LIKER MEG PÅ JOBB.

HA EN FIN HELG.