HØRES KANSKJE LITT RART UT,MEN JO MER FRI JEG HAR,JO MER TRENER JEG OG JO BEDRE FORM JEG ER JO HARDERE BLIR ALLE ØKTER INNTIL DET SOM NÅ SIER FULLTENDIG STOPP.
Nå har jeg hatt 2 dager hvor formen har vært helt jævlig .

Neida,den fysiske formen er helt grei ,men overskuddet har vært milvis unna,så foruten de 4 treningsøktene jeg har hatt ,har jeg stort sett liggi på sofaen hørt på musikk og sovet 10-12 timer i døgnet,og det er unormalt til å være meg.

Det var dagens klaging 😉

DAGEN I DAG STARTET MED EN LITEN SKITUR.
Visste jo at jeg kom til å ligge på sofaen det meste av dagen så for å komme litt ut i frisk luft tok jeg en rusletur på ski på Brunes før jeg skulle se Ida Lien gå VM i skiskyting.


JEG MÅ SKRYTE LITT AV SIMOSTRANDA I.L. OG I DAG IDA LIEN.
I mange tiår har Simostranda fostret landslagsløpere og også gode nasjonale løpere i skiskyting.
Hva de gjør som ikke langrenn klarer i Modum vet jeg ikke,men noe må det være for sånt er ikke tilfeldig.

Nå må folk gjerne rett meg for jeg husker jo ikke alle løpere de har fostret oppigjennom tidene,men jeg husker jo selvfølgelig som alle andre Ole Einar Bjørndalen og når jeg hører på NRK blir jo alltid Ole Einar nevnt,men å fylle hans sko er det nok ingen utøvere i Norge som er i stand til,så jeg skulle ønske andre fra Simostranda ble nevnt av reporterne i NRK.
De har hatt Dag Bjørndalen,Nils Anders Lien,Synnøve Thoresen (nå Bolstad),Hildegunn Fossen (nå Mikkelsplass) og sikkert flere også som har hevdet seg i Norges-toppen.

At Ida Lien i sitt første mesterskap går inn til 11-plass på normaldistansen er egentlig litt sensasjonelt.
Jeg følger såpass med og vet hun er god på ski,det viste hun sist sesong bl.a under NM på ski ,men å takle det presset i et VM med skyting er for meg som ikke har greie på det tekniske med skyting,bare skjønner at det er vaskelig,imponerende.
2 bom på siste stående i dag……kanskje litt bittert der og da,men herregud litt mer erfaring så kan nok hun ta opp arven etter Tiril Echoff og Marte Røiseland.
Veldig moro å se på for en som følger med i kulissene 👍

Og når det er sagt har jo Simostranda også Hedda Thorensen Bolstad på rekruttlandslaget eller U23 heter det vel,så det gror i idretten i den lille bygda i Modum.
Hvem som har æren vet ikke jeg ,men det hele begynte vel med brødrene Arne og Finn Holm en gang for mange år siden og Einar Holm(sønn til en av dem,jeg har vasker med å skille tvillingene Arne og Finn) var vel sentral i Ole Einar sin suksess.MIN ANDRE TRENINGSØKT, INTERVALL LØPING.
Sammen med en gjeng på tja,rundt 10stk ,løp vi 8 x 4min på snøføre i minus 6grader og litt nedbør i form av vær-is,men det var fint å løpe.
Litt subbete siste delen ned mot Furumo ,men alt i alt helt greit.
Jeg måtte ,for å bruke skiskyttespråket, stille ned noen knepp.
Orka rett og slett ikke å presse meg ,men løp jevnt helt ok.
Joda jeg pressa meg jo,men det manglet litt liksom både fysisk og ikke minst mentalt,men sånn er det når man er litt sliten.