ETTER AT JEG TOK EI HARDØKT I SAMTLIGE BAKKER I VIKERSUND HOPPSENTER PÅ MANDAG HAR LÅRA VERKA KONSTANT OG DET HAR VÆRT ET SLIT Å KOMME SEG UT PÅ TRENINGSTURER.
Men når jeg først har kommet meg ut har det gått veldig bra,overraskende bra egentlig.
Gårsdagen intervalløkt var kanskje en av de beste jeg har gjennomført på flatmark på mange år.

Men helt ærlig …..når jeg trener sammen med Kristen Aaby skjer det noe i hode og da …..jeg vet ikke ,men det er vel noe som ligger i bakhode fra utallige år tilbake.MEN I DAG VAR DET TUNGT Å KOMME I GANG.
Skulle bevege meg med joggesko og uansett hva folk mener og sier er det den tyngste treninga man kan gjennomføre,utholdenhetsmessig.

Rulleski og sykkel er greit nok det,men kan ikke sammenlignes med løping.


Derfor er jeg også veldig kritisk til manglende løpetrening hos de som ønsker å bli gode i langrenn,for når alt kommer til alt handler ALT om oksygenopptak og kapasitet.

Man kan surre på helsestudioer og gå timesvis på rulleski,men løping gir best utholdenhet,O2-opptak og kapasitet.

Hvis man satser på langløp på ski,da må man trene MYE OG VELDIG MYE PÅ RULLESKI OG SÅNN NYMOTENS SKIREG ,eller hva det nå heter, og kapasiteten har således litt mindre betydning,men alltid vil ,jo høyere 02-opptak medføre bedre forutsetninger for å nå mål.
DA FIKK JEG SAGT DET


JEG FIKK IHVERTFALL ROTET MEG UT PÅ EN TRENINGSTUR MED JOGGESKO.
Prøvde å få med meg noen,dvs en person fordi det hadde vært hyggelig,men forventet ikke at vedkomne kunne når jeg spurte 2 timer før jeg liksom hadde «deadline».
SÅ DA BLE DET EN TUR ALENE DA.
Opp Dokka-løypa videre til Hvalsvarden før jeg surra litt rundt oppå Øståsen til achillisen begynte å krangle litt og tok derfor Varde – og Breiliveien ned tilbake til Vikesund stadion.
En helt greit tur selv om jeg løp veldig behersket og hele tiden passet på hvor jeg «satt høyrefoten»DA ER DET KVELDEN HER ……..IKKE AT JEG SKAL LEGGE MEG ENNÅ.
KLOKKA HAR JO SÅVIDT PASSERT 0015 ,SÅ MANGE TIMER IGJEN AV NATTEN.


HVA MORGENDAGEN BRINGER ER JEG LITT USIKKER PÅ.
Har mange ting som jeg kan være med på sammen med andre,spørsmålet er hva jeg selv ønsker.
Vi får se ……

HA EN FIN NATT