STARTET DAGEN MED JOBB
Ble spurt om jeg kunne bistå litt på morran i dag og da gjorde jeg selvfølgelig det når jeg hadde muligheten.
Detta gjør jeg fordi jeg liker det…….jeg liker å jobbe med mennesker og jeg liker å hjelpe medarbeidere slik at ting går greit.
Hadde jeg derimot jobbet på en fabrikk eller noe annet ,hadde jeg absolutt ikke dratt på jobb i 2.5t dagen etter at jeg hadde hatt ei uke hvor jeg har vært på jobb i 60-65 timer….

LØPETUR PÅ KLØFTEFOSS.
Etter jobb dro jeg til Kløftefoss for å trene…….det var selvfølgelig planlagt og det var også planlagt hvor jeg skulle starte løpeturen og i hvilke rekkefølge turorienteringspostene skulle taes 😉

Jeg kan være ganske så ustrukturert på mange områder,men trening ,der er det struktur 😉
KLØFTEFOSS :fine furumoer med mange flotte stier ,men de har et parti hvor jeg sliter med orientering………dype groper og uten kompass blir det som i dag mye surr og ikke minst tungt……men men jeg fant alle postene og gjorde som jeg skulle….tok 6 stigningsløp til slutt.
Hvorfor vet jeg ikke,skal jo ikke bli verdensmester ,men er bare noe som «ligger i hode»


STAKING PÅ RULLESKI I KVELD.
Gode og vonde vaner er vonde å vende……….trener 2 ganger om dagen,hvorfor?
Sannsynligvis fordi jeg liker det,eller ligger det noe i bakhode som sier at jeg skal oppnå noe til vinteren???? eller i løpet av sommeren???
Kanskje en blanding……..jeg har jo lyst til så mye når det gjelder idrett,men dessverre er jeg snart 54år så det setter jo noen begrensninger,men vi får se……jeg trener bra ,håper å få orden på kroppen,så får vi se hva det blir til ….kanskje ingen ting,kanskje får jeg er ny vår,kanskje når jeg noen drømmer,kanskje ikke???
Kanskje ,kanskje ikke …..jeg trener ihvertfall og elsker det,men problemet er at jeg i 2020 elsker så mye annet også ……..


HELSEN ER OK.
Ikke hatt vondt i brystet i stor grad i det siste,men sliter noe jævlig med svimmelhet???? Jaja det blir vel fiksa av Helse Norge får vi tru 😉

Men matlyst ….nei den er totalt fraværende……eneste grunn til at jeg spiser er at jeg vet jeg får vondt i magen hvis jeg ikke så gjør………

Jaja alt ordner seg for snille gutter 😉

Ha en fin natt ,med eller uten karaoke……her blir det nok MED i natt 😉