OVARENNET I SKYFLYVNINGSBAKKEN I DAG

JEG HAR SLITI I 2MND NÅ MED EN OVERBELASTET KROPP,LÅR SOM IKKE FUNKER ,MYE TANKER ANGÅENDE MINE BARN ,DÅRLIG SAMVITTIGHET OVENFOR MANGE OG I DET HELE TATT…….

HAR PRØVD Å TA GREP PÅ MANGE OMRÅDER MEN HAR FØLT AT JEG IKKE HAR LYKKES HELT,FREM TIL I DAG.
Dagen begynte med en melding på messenger etter at jeg i natt forklarte noe av min situasjon ovenfor ei jeg stoler på utenom min søster og det rødda litt opp i noen ting.

SÅ TOK JEG EN TUR OPP I VIKERSUNDBAKKEN.
Har kommet meg over høydeskrekken ihvertfall opp trappene i Vikersundbakken og det er en seier i seg selv,men kjenner meg såpass godt at den må hele tiden utfordres for at den skal bestå.
Og med snø i trappene ,litt småglatt var jeg i dag veldig usikker,men gjorde det jeg hadde planlagt.
Sikkert «barnemat» for de fleste ,men for meg var det en ny seier.

ETTER DEN TUREN VAR JEG LITT I VILLREDE HVA JEG SKULLE GJØRE.
Planen for kvelden var intervall i motbakke med en gjeng ,men i timene før….hva skulle man finne på?

SATT PÅ EN FILM PÅ NETTFLIX OM DET DANSKE FOTBALLANDSLAGET I 1992 NÅR DE VANT EM.
Og for en film.
Den handlet om mye mer enn bare fotball og det er ikke kødd når jeg sier jeg satt og grein under hele filmen.
Mulig jeg var litt mer følelsesmessig enn vanlig i dag,men faen heller ,den filmen var bra og jeg var «helt ferdig» etterpå.
Alt gjorde inntrykk……en trener som ingen ville ha som forvandlet stjernenykker til lagspillere,sjefer i det Danske fotballforbundet som var arrogante og misbrukte sin makt,en far som dro hjem fra EM pga av sin kreftsyke datter ,men vendte tilbake til troppen etter oppfordring fra dattera og scora seiersmåletog mye mye mer… …….da var jeg helt ferdig……..Ingen annen film har noen gang gjort mer inntrykk og den bør sees om man er interessert i fotball eller ikke.

SÅ DRAR JEG PÅ LØPETRENING OG OPPLEVER AT LÅRA ER FINE OG KROPPEN FUNGERE PERFEKT .
Jeg løper 10 x 3 minuttersdrag i motbakke ,åpner på hvert drag som jeg alltid gjør,i full fart ,og opplever at «detta går jo flott» …….det var en deilig følelse og det er lenge siden sist.


HA EN FLOTT KVELD OG NATT.