Nå som jeg bare er en «vanlig fyr» og som ikke gjør det jeg alltid har gjort tidligere når jeg bodde i Modum,satset på langrenn ,må jeg si at det er helt greit uten snø .
Litt snø er det i «lavlandet» og det er jo bare fint for det lyser opp.
I går kveld løp jeg 25 kilometer på steder det ikke var gatelys,men med klar himmel og litt snø er jo ikke det noe problem…..snøen lyser opp.I dag var det strålende vær.…..minus 5 grader,ikke en sky på himmelen og stort sett snø og isfrie veier……litt isete 5km oppover Kaggedalen eller Masterdalen som det vel egentlig heter,men ellers………helt topp.
Og med et sånnt vær er det fint å skue utover Tyrifjorden etter endt treningstur ……..er jo fint i Modum….ingen skal si noe annet.

Nå er jo ikke psyken min helt på topp for tia,men med dager som i dag hvor jeg har noe å gjøre stort sett hele tia,går det helt fint og da er jeg den jeg egentlig er…..
Skrev i går at jeg var i dårlig form,slapp, og lei,og ja litt slapp er jeg og det må jeg finne ut av men jeg heller nok i den retningen at det også er et resultat av en litt dårlig psyke.

Mitt liv har jo alltid handlet om trening,fysisk aktivitet og å gjøre litt sprøe ting.
Aldri vært den mest sosiale men det har jo med at jeg først satset på ski,stort sett alene, i mange mange år og etter det ble det jo 4 barn og de som har barn ,vet åssen livet da blir.
Nå derimot har jeg jo et ønske om å være sosial men siden jeg ikke har bil blir jo det vanskelig og jobben min også tilsier at det byr på litt utfordringer,men utfordringer er jo bra .

Jeg sier jo at jeg ikke har noe mål med treningen,så da kan man undre seg hvorfor jeg trener så mye som jeg gjør og har økter som i dag hvor jeg løp 10 x 5min intervall…og så drar på Gym2000 og kjører ei ganske seriøs styrkeøkt….
Og det lurere jeg litt på selv også 😉
Men det er nok noe som ligger i blodet og langt der inne i hjernebarken …….jeg har jo ikke sagt at jeg ikke skal gå skirenn denne sesongen og har vel også sagt at jeg har lyst til å senke tidene mine på 10 og 21km løp til sommeren,men fokuset er jo ikke sånn som det var før……….men det er noe med «hester og lukten av gammelt sagmugg».
Men dette er ikke noe jeg MÅ lenger,men hvis lysten er der KAN jeg gjøre det 😉 Men å være i god form MÅ jeg være,det hører litt med til historien av jeg er og skal være i god form. Selvrespekt.

Samtidig som det er veldig moro å gjøre ting jeg tidligere har bortprioritert,men for mye moro kan fort bli et problem 😉
Så det gjelder jo å hente seg inn før det går helt skeis,og det har jeg vel klart, selv om det kan bli noen netter med You Tube,Karaoke og mye annet surr ,men men det er vel bare sunt er det ikke ??? Jeg satser på det 😉

Flott dag som nå avsluttes med litt TV-opptak fra dagens sport før jeg skal på jobb til kl.2300.
Kjekt å ha noe å gjøre når man er alene……….apropos det å være alene kan til tider bli jævla kjedelig,det skal jeg innrømme ,men men sånn er det pr i dag .
Men Celine Dion har endel bra poenger i sin sang «all by myself»