HAR SANNSYNLIG VÆRT SYK SIDEN TORSDAG KVELD.
Jeg er jo ikke sånn som sjekker feber i tide og utide,men nårjeg nå tenker meg om har jeg nok vært syk side intervalltreningen tordag kveld for da forandret formen seg mye.
Men nå i ettermiddag var jeg feberfri og ingen ting er bedre enn det .

FLOTT DAG.
Våknet med skallebank og feber,og var usikker på hva det skyltes men etter et par timer på sofaen merket jeg a formen tok seg opp og jeg dro til Vikersund for å handle.

NYE RULLESKI OG TAKK TIL BOTTOLFS SPORT ELLER INETRSPORT VIKERSUND SOM DET HETER I 2020.
Tror de som er oppvokst i Vikersund sier Bottolfs sport,
Har i lengre tid visst at jeg måtte ha meg et nytt par skøyteski og har i mange år hatt lyst til å få tak i Elpex rulleski for klassisk etter at jeg prøvde de etter en konkurranse i Sverige,og i dag fikk jeg begge deler og jeg skal ikke si hvor mye jeg betalte for de,men må bare si tusen takk til Nils Einar Hervik og Tom Bottolfs for god kundebehandling 😉
Nesten sånn at jeg føler meg som en toppidrettsutøver 🙂

INGEN GRUNN FOR LANGRENNSLØPERE ELLER ANDRE SOM SKAL HANDLE SKI OG DRA TIL ANDRE STEDER ENN BOTTOLFS SPORT I 2020…..DE ER VELDIG GODE PÅ KUNDESERVICE OG HAR GOD PEILING PÅ SKI OG RULLESKI.
FØR I TIDEN REISTE VI I MODUM TIL MYHRE SPORT I KROKSTADELVA….INGEN GRUNN TIL DET LENGER…..TRO MEG JEG VET HVA JEG SNAKKER OM.TRENING I DAG.
Egentlig hadde jeg planer om en dag fri fra trening pga feber på morran……ja jeg trener hele tia,men aldri når jeg har feber,der er jeg veldig «nazi» …..trene når man har feber i kroppen er ikke bra og har ingen hensikt.
Men siden feberen forsvant utover dagen tok jeg i kveld en tur opp Dokka-løypa…..det er enkelt,effektivt og man får trent både styrke i bein/legger samtidig som man får litt puls uten å gjøre noe for det.
Det var bare deilig,svetten hagla selvfølgelig etter et døgn med feber,men det er jo bare deilig.
Etter denne relativt bedagelige turen hadde jeg ca 1t styrketrening hjemme på stuegulvet….helt greit,


DA BLIR DET SPENNENDE I MORRA Å TESTE ELPEX-SKIA…..JEG GLEDER MEG 😉


HA EN FORTSATT FIN KVELD……HER BLIR DET NOK LITT KARAOKE UTOVER NATTA…..MÅ JO FEIRE EN GOD DAG 😉 FEBEREN ER FORSVUNNET,NYE RULLESKI ER PÅ PLASS OG DET VIKTIGSTE….ACHILLESEN ER BRA ,,,,VAR KUN EN STIV LEGG SOM GA SMERTER …..KAN MAN DA HA DET BEDRE NÅR MAN ER TRENINGSNARKOMAN, ELSKER Å LØPE OG HAR FÅTT EN «NY VÅR» ???? NEI NEPPE 😉

SNART BEGYNNER ELITESERIEN…….HAR HOLDT MED MJØNDALEN I MANGE ÅR,MEN ETTER AT TRENEREN UTTALTE AT DE KUN TRENTE 1 GANG PR DAG KONVENTERTE JEG TIL VIKING……INGEN REPEKT FOR UTØVERE SOM LIKSOM SKAL VÆRE SERIØSE MEN SOM KUN TRENER 1 GANG OM DAGEN.
SORRY MJØNDALEN MEN JEG HÅPER DET BLIR «EIN BLÅE DAG» DENNE SESONGEN.