2 ROLIGE TRENINGSØKTER MED JOGGESKO,KUN GODE MELDINGER HOS LEGEN OG DET VIKTIGSTE FOR MEG I DAG AT JEG FIKK DRATT MED MEG EI TIL KIROPRAKTOR .
Trene gjør jeg hver dag og er ingen stor begivenhet så sant jeg ikke gjør noe ekstraordinært eller trener sammen med ekstraordinære mennesker eller trener på steder jeg aldri har vært.

Svarene legen ga meg var selvfølgelig en opptur og jeg kan senke skuldrene.


Men å være vitne til noen som sliter med kroppen når de trener og kanskje også i dagliglivet , og jeg VET hva som skal til og når jeg i tillegg liker vedkommende både som menneske og som treningspartner var jeg kjempehappy at hun ble med en sen tirsdagskveld,til ,etter mine vurderinger den dyktigste kiropraktoren jeg vet om(og jeg har lang og bred erfaring etter snart 30år hos ulike behandlere) ,og ikke bare knekker han men kunnskapen innen nevrologi er visstnok i særklasse i Norge har jeg blitt fortalt av andre i samme bransje og han kommer med mange gode råd.

Så fikk jeg meg noen «knekker» selv også og det var visst på høy tid og har fått noen oppgaver å utføre for å stimulere lille-hjernen,venstresiden min er visst ikke mye å skryte av …….men enkle øvelser gir visstnok stor effekt ,noe jeg også var vitne til i dag.

Så skal ikke jeg brife mer med nevrologi for da blir jeg vel fort satt til veggs ,men ihvertfall var det en flott avslutning på dagen.
Fordi jeg kunne glede noen som gleder meg 🙂

TRENINGSØKTENE I DAG
Strava ,samt noen bilder fra økt 1.


DA ER DET VEL BARE Å LADE OPP TIL EN NY DAG,HVA ENN DEN MÅTTE BRINGE.
OG DA BLIR DET VEL LITT MUSIKK DA ,SAMT DENNE ØVELSEN FOR LILLE-HJERNEN 😉


HA EN FORTSATT STRÅLENDE KVELD OG EN GOD NATT.