JA JEG VET 😉

SISTE FRIDAGEN OG JEG GLEDER MEG TIL Å BEGYNNE Å JOBBE IGJEN I MORRA.
Har hatt fri en periode nå av naturlige grunner,men i disse covid19 tider pluss det været som har vært må jeg si det begynner å bli ganske trasig,så greit å starte opp igjen.
Og når jeg ikke skal til Stavanger i Jula(dessverre) ,fordi det er et annerledes år pga dette viruset,kan jeg like gjerne jobbe.

DAGEN I DAG HAR BESTÅTT AV 2 TRENINGSØKTER OG MUSKULÆR BEHANDLING HOS CESILIE SANDVOLD.
Pluss selvfølgelig en time på herreavdelingen på Åmotsenteret,er nesten sånn nå at jeg blir etterlyst på P1 hvis jeg ikke dukker opp i løpet av dagen 😉

RULLESKITUR.
Tenkte»får gå 30km da» ,men det var egentlig et «mareritt» ,jeg var stiv i all muskulatur fra navlen og ned i foten,samt ryggstrekkerene.
Ikke veit jeg hvorfor ,men muligens det har en sammenheng med at jeg har sovet veldig dårlig de 2 siste nettene.
Gikk ihvertfall en runde og ferdig med det .

LØPETUR I KVELD SAMMEN MED HANS EGIL DROLSUM.
Da var plutselig beina,ryggen og all muskulatur helt fin(bortsett fra en muskel i høyre lår) så det gikk jo kjempelett.
En fin tur og for første gang i Desember så vi månen og stjernene.


EN LITEN KURIOSITET.
En løpervenn la ut et bilde av hvor mye han hadde trent så langt dette året og mente at han kanskje hadde trent 1/3 av det jeg hadde trent…..mener det var 306-timer.
Jeg bare trener jeg,har ingen oversikt på hvor mye eller hvor lite,men hadde visst trent 1013-timer så langt……….er vel helt normalt til meg å være.

Folk er forskjellige ,men sånn har jeg holdt på siden jeg var 22-23år ……nå er jeg 54…..og litt småskader nå og da,men aldri noe alvorlig og da mener jeg slitasje…..noen prolabser ja men når man får slitasjer og problemer pga det ,da er det alvorlig……mulig det kommer om noen år ,hvem vet?
Enn så lenge….still going strong ……..

Så tross alt oppigjennom alle disse årene må jeg ha gjort noe riktig,for i utgangspunktet tror jeg ikke min kropp var veldig «senesterk» .
Og ihvertfall ikke etter at jeg var syk med anorexia da stod det heller dårlig til,faktisk måtte all muskulatur bygges opp på ny….
Ja ja ,nok om det…….samme hvor mye eller hvor lite man trener bare man har det gøy og trives med det og i livet forøvrig.DA FÅR ALLE HA EN FIN KVELD OG SIDEN DET SNART ER JUL……..