satt løyperekord på 1t18min en gang på 90-tallet.

PLANEN I DAG MED JOGGESKO VAR Å LØPE ROLIG RUNDT GODOKKLØYPA.
Grunnen til denne økta var egentlig for at jeg tenkte jeg skulle løpe dette løpet neste helg,men corona-viruset har gjort sånn at det kun blir arrangert på «eget ansvar» og da er det jo ikke interessant,men tenkte uansett jeg skulle løpe rundt løypa i dag .
Så rett fra jobb som vanlig uten frokost tok jeg turen til Tyristubbens idrettsanlegg…….heldigvis kom jeg i prat med en kar før jeg skulle løpe som forklarte meg veien og uten den forklaringen hadde jeg nok slitt med å finne frem.Bortsett fra de første 4km ,kjente jeg meg overhode ikke igjen og tenkte mens jeg løp der «faen jeg måtte vært i form dengang jeg løp på 1.18t for løypa var MYE tyngre enn jeg kunne huske.

Som sagt har jeg løpt dette løpet 2 ganger….første gang var i 1984 (18år)…….vant klassen dengang ,men løpets vinner var en Sigdøling ved navn Kåre Øverby,men da var løypa ca 3km kortere.

til venstre ,meg som ung……til høyre en harhaus fra Snarum Johannes Kopland med mange klasseseire i Birken og en habil løper etter at han fylte 50år.

DETTE OMRÅDET ER JO I ØSTRE DEL AV HOLLEIA OG FORUTEN MEG SOM LØP TRAFF JEG MANGE BÆRPLUKKERE.


LØYPA GÅR BL.A LANGS ET VANN SOM HETER VÆLEREN(209m.o.h) SOM ER DRIKKEVANNSKILDE FOR TYRISTRAND

.