IKKE OFTE JEG JOBBER DAGVAKTER SIDEN TURNUSEN MIN BESTÅR AV ABSOLUTT MEST NATTEVAKETR OG ETTERMIDDAGSVAKTER OG NÅR SANT SKAL SIES LIKER JEG DET BEST OGSÅ.
Men ikke noe problem å være på jobb på dagtid heller.
Skal forresten ha dagvakt i morra også ,veldig uvanlig men det er mitt eget valg.

ETTER JOBB ,HVA SKULLE JEG TRENE???
Løpt lite på beina de 2 siste mnd og visste at jeg var støl i låra i dag etter 2 løpeøkter i går og ikke minst med en nedoverdrag på 7minutter.
Ikke at det er langt eller veldig slitsomt,men når låra ikke er vant med å løpe fort nedover ,da vet alle som har gjort det hva som skjer.
Lårmuskulaturen blir «helt ødelagt».

Prøvde å få med meg noen på tur,men enten hadde de trent eller så satt de og drakk vin og dooleys 😂 så da måtte jeg finne på noe alene 🤔
Ble en joggetur …i terreng med forferdelige lår ,men men ikke noe farlig bare treningsstølhet,men ja det var vondt og det gikk IKKE fort.
Hadde vært mer moro å drekki vin og dooleys 😂

ETTER DEN ØKTA ,LA JEG MEG PÅ EN MADRASS(ORKA IKKE Å STÅ😂) OG TRENA 58 MINUTTER STYRKE.

DET VAR DEN DAGEN.

TROR PLANENE MINE OM Å LØPE 7 TIMER SAMMEN MED BJØRNAR OG CAMILLA I MORRA DESSVERRE MÅ UTGÅ.
De skal jo løpe 24-timer …….etter å ha sanka mengder med høydemeter i mars mnd.🙏

Normalt sett ville jeg det vært «bare moro» ,men med de låra som sikker ikke er så mye bedre i morra har vel bedre av å trøkke og gå på ski etter jobbe tenker jeg 🤔

ELLERS HAR JO DAGEN BESTÅTT AV Å FÅ NOEN TIL KIROPRAKTOR.
Veit ikke hvor mange jeg har overtalt til å dra til kiropraktor eller naprapat de siste 3 åra og jeg tror ingen angrer at de har hørt på meg.
For de som har sett «Sundby mot verden» hvor han oppsøker en rekke terapeuter for å få orden på ryggen,så kjenner jeg meg godt igjen……..veit ikke hvor mange jeg har oppsøkt for å finne de beste,men det er flere enn 20 for å si den sånn.
Og når jeg hører om folk som sliter med rygg/hofter og bekken føler jeg at jeg har såpass peiling at jeg med 99% sikkerhet kan anbefale de beste.
Så de har opptatt mye av dagen min .


JAJA DA FÅR EN LAGE SEG NOE MAT OG HØRE PÅ MUSIKK FREM TIL EN KOMMER SEG I SENG EN GANG MELLOM KLOKKA 2 OG 3 😜

FOR MANGE BEGYNNER PÅSKEFERIEN FOR ALVOR I MORRA OG FOR DE SOM HAR FERIE .ØNSKER JEG ALLE EN GOD FERIE.