FOLK KAN MENE OG SI MYE RART OM MEG SOM SIKKERT ER RIKTIG.
Aldri vært helt innafor A4-formatet og gjort mange ting som er på kanten eller over kanten i forhold til normer og regler i samfunnet.
Men har heller aldri hatt noe ønske om å være ,som alle andre,derfor er jeg den jeg er på godt og vondt.
Men jeg skal ha for 2 ting ….1 at jeg er god på trening og fysisk aktivitet og 2-flink til å snakke med og om følelser .

HVIS JEG SKAL BEGYNNE MED DET SISTE I OVERSKRIFTEN FØRST SÅ HAR TANKEVIRKSOMHETEN ,MESSENGERMELDINGER OG SAMTALER STORT SETT GÅTT MED PÅ Å HJELPE OG FORSTÅ 3 MENNESKER MED ULIKE PROBLEMER.
Og når jeg engansjerer meg så gjør jeg det grundig og selv om jeg verken er utdannet psykolog,familierådgiver,lege eller noe som helst ,har jeg tross alt en ballast i forhold til egne opplevelser og jobb med mennesker som gjør at jeg i mange situasjoner mener jeg har noe å bidra med.

Hvis jeg ser at «sorry dette kan jeg ikke hjelpe med» så sier jeg det og forsøker ikke å late som……..det har ingen hensikt.

Kan ikke gå i detaljer på dette,men det handler om folk som ikke har det bra av fysiske og psykiske årsaker.
Og det som jeg setter pris på er at de lytter og stoler på meg.
Og som sagt ……hadde jeg ikke trodd at jeg hadde noe å bidra med ,hadde jeg trukket meg ut og sagt i fra.

At alle er kvinner er kanskje bare tilfeldig,men tro jeg har lettere for å snakke med kvinner enn med menn og så tror jeg også…..eller er ganske sikker på det.
Kvinner er mye mer åpne enn menn på følelser.
Og jeg er jo 100% åpen….selv om jeg er mann.

SLITSOMT? Nei det er tvert i mot en glede og gir meg mer energi.

MEN FOR ALL DEL ,JEG ER IKKE NOEN VERDENSMESTER I NOE SOM HELST OG ER IKKE MENT SOM SKRYT FOR AT JEG PRØVER Å HJELPE FOLK.KUN EN BESKRIVELSE AV UKEN HAR BESTÅTT AV.
BARE SÅ DET IKKE BLIR NOE MISFORSTÅELSER HER.


ELLERS BORTSETT FRA DET OVERNEVNET OG JOBB HAR DET JO VÆRT ENDEL TRENING.
Det er jo MEG ……idrett,fysisk aktivitet og konkurranser ….

Hvor mye jeg har trent vet jeg ærlig talt ikke,kan sjekke det på strava hvis noen er interresert,men har ihvertfall hatt så å si bare bra treningsøkter og formen er veldig bra.

Men jeg sliter litt mentalt med at jeg ikke løper så fort som før,det skal jeg ærlig innrømme……..men når jeg får summet meg etter treningsøkter og ser på fødselsdatoen min,så skal jeg vel strengt tatt ikke klage.
Bør egentlig være kjempefornøyd.

Hvis jeg skal trekke frem ukas beste treningsøkt,må det være gårsdagens bakkedrag på 6.14km med 7.8% snitt stigning.
Det gikk så lett at det bare var en fryd.

TOTAL TRENINGSMENGDE VAR VISST 21T 15MIN …….var såpass ja 🤔 jaja får prøve litt mindre neste uke da 😉I DAG BLE DET EN ROLIG LØPETUR I EN TRASEE JEG HAR LØPT SIKKERT 100 GANGER.
Skrev om det i går «mitt første møte med kontinuerlig løping over lang tid».
Prøvde å få med meg andre på denne turen,men ble alene .
Litt irritert over det når jeg ser folk har løpt både her og der,hvorfor ikke samkjøre litt bedre og om man løper 20 eller 30km en søndag spiller jo liten rolle.
Men men jeg har trent alene i mange år før jeg så,klarer jo det i dag å.
Det var veldig bløtt i Flannumsmarka i dag, så at jeg brukte lang tid på denne runden var ikke så rart selv om jeg ble litt deppa når jeg så at jeg passerte Abelone på 34minutter….burde strengt tatt vært under 30 fra skytterbanen…..men men merker jo på kroppen at løping i terreng ,det var jeg mye mye bedre før og muligens har det noe med generell stivhet i muskler og ledd når man blir eldre??? hva vet jeg,føles ihvertfall sånn.
Var vel mye bedre til å løpe sånn generelt før da 😂


Ble en helt grei tur …….bomma litt på løypa et par steder ,men hentet meg inn og så droppa jeg å løpe fra skytterbanen på Snarum over åsen til Gubberudveien fordi jeg tenkte»den stien er sikkert borte» ,så da løp jeg den gamle langsjøløype-traseen om Krøderveien og Snarum «sentrum».


DA SKJER DET IKKE SÅ MYE MER I DAG .

SER AT WESTHAM DESVERRE BARE BLE NR 6 I SERIEN,MEN NÅR DE ROTER BORT POENG MOT ANTATT SVAKERE LAG SÅ GÅR DET JO SÅNN.


JAJA LITT YOU TUBE NÅ SÅ ER DET SNART NATTA …….OM NOEN TIMER 😉
Og akkurat nå er det denne låta som surrer i bakgrunnen.