JEG GJØR HVA JEG VIL STORT SETT HVER ENESTE DAG OG ER SÅLEDES VELDIG PRIVILIGERT.
Men når ting blir rutine og en vane begynner jeg ofte å kjede meg.
Så da er det fint å våkne opp til meldinger fra Qing Zhou og føle på spenningen i kroppen,for uansett om man er 14 eller 54,så forsvinner ikke spenningen når man er forelska,heldigvis.
Når jeg senere på dagen får utallige meldinger fra dattera som har skjønt hvordan sende melding på skype,må jeg jo si at jeg er priviligert.
Kan drive med det jeg liker,har noen som VISER at de er glade i meg og at jeg har en trivelig jobb å gå til.
Så blir det opp til meg selv og gjøre mer ut av livet hvis jeg syns det skulle bli for kjedelig og jeg kan love dere at kjedelig er det ofte,altfor ofte men som sagt ,det meste i så måte er opp til meg selv.
Derfor liker jeg sommeren best av årstidene for da er mulighetene for meg mye større.
Men hvem vet…kanskje om 2mnd livet er snudd litt rundt ……håper det hvis UDI er litt greie . Det er ihvertfall spennende 😉 For ellers blir det jævla lenge til sommeren……..
Som eks langrennsløper eller hva jeg nå skal kalle det i og med jeg fremdeles trener 1000-timer i året burde jeg gledet meg til vinteren,men nei ække så farlig lenger og denne sesongen kommer uansett å bli en sesong kun for eliten pga corona ,så sesongen er over før den har begynt og da kan det være det samme med både snø og kuldegrader …………

DAGEN I DAG HAR SOM VALIG BESTÅTT AV TRENING.
5 grader ,litt småregn og ikke antydning til sol.
Folk er forskjellige,men jeg merker at det ikke er spesielt inspirerende og det er jo en grunn for a jeg drøyer treninga til det lengste på sånne dager.
GI MEG SOL,SOMMER OG 30 VARMEGRADER.

Fikk omsider rota meg ut på løpetur,målet var 20km i varierende terreng og det ble selvfølgelig utført.
Formen var ikke all verden pga forkjølelse men men det ble ihvertfall en treningstur før jobb.

APROPOS TRENINGSTUR FØR JOBB.
I morra ,lørdag ,skal jeg på jobb til kl.0930 og da er jeg avhengig av å få tatt en treningstur først ,sånn at jeg slipper å bli stressa og føle at kroppen ikke er helt råtten.
Høres det rart ut??? ja sikkert for mange ,men satt akkurat å så på gamle Skavland-program og der var det ei skuespillerinne fra Sverige som,uansett om hun startet dagen på jobb klokka 4,5 eller 6 ,var hu alltid å trena før arbeidstid…….så det finnes flere av oss.


DA ØNSKER JEG ALLE EN GOD HELG.

OG HVA MED DENNE SANGEN SOM EN SLAGS AVSLUTNING PÅ DAGEN??? FUNKER FOR MEG IHVERTFALL .