Før jeg dro på jobb i går klokken 2300 traff jeg har aldri pratet med «face to face» ,men i går kjørte vi litt rundt og ble litt kjent 😉
Vi er i slekt da…………så ikke noe rykter her takk 😉
Men Sånnt syns jeg er kult.

Jobben gikk som den pleier,er alltid kjekt det ,men søvn derimot blir det ikke så mye av .

Hadde bestemt meg for å støtte opp om min niese i dag som skulle spille håndballkamp i og mot Vestfossen.
Nå er ikke jeg som som «hyler,roper og skriker» men ja jeg følger med og ser hva som skjer og er kanskje mer interessert i det psykologiske i forhold til min niese og håndball enn resultater der og da .
Vikersund ble slått av Vestfossen og uten at jeg skal si det var dommernes feil som noen mente,vil jeg vel påstå at lagene var jevngode men at Vestfossen hadde den ekstra gnisten som gjorde at de vant.
Apropo Dommerne,de var helt ræva,men det gikk litt begge veier,og jeg syns det er ille at man bruker dårlige dommere til barn på 12år som er i utviklingsfasen når det gjelder håndball.
De burde hatt de beste dommerne etter mitt syn.Men det viktigste her …..å se skuffelsen etter å ha tapt en kamp ,det er litt artig ,for det vitner om en glød for det man driver med …….sånnt syns jeg er kult å se.
Man må lære seg å tape og vinne,men ja man har lov til å være skuffa og irritert etter er tap………det er et sunnhetstegn 😉

Når jeg er rundt omkring treffer jeg alltid folk jeg «engang kjente» og det var kult å treffe Odd Weman igjen.……han var veldig aktiv i skikretsen i Modum og omegn for mange mange år siden .
Og så er det jo artig å hilse på facebook-venner face to face selv om det ikke ble så mye prat …….

Etter håndball-kampen prøvde jeg å se litt opptak av dagen langrenn på Lillehammer,men etter nattevakter med lite søvn …….sovna jeg på sofaen gitt 😉

Fikk omsider trent litt …….
Kjekt med en rolig løpetur i mørket etterfulgt av litt styrke på stuegulvet mens opptak fra herrenes langrenn surra og gikk på TV`n.

Da får en snøre på seg skoa og rusle på jobb ……..om ikke i Memphis 😉