Etter den søte kløe,kommer den sure svie er et uttrykk som noen ganger er på sin plass,for etter en bra dag i går har jeg nå utover kvelden fått feber.
Lite søvn,lang biltur,trening og så til slutt sitte og hakke tenner på Viking-kamp ble litt i overkant også for meg.

Dagen i dag startet helt greit ….kjørte eldste sønn på skolen …..syns det er greit når jeg er her at han slipper alt det styret med gåing og buss og greier som tar lang tid når jeg kan svippe han på skolen på 10minutter.


TRENING.
Planen om å stake 3t på rulleski ga jeg opp etter halvannen time,da hadde jeg så vondt i skuldre og nakke samt at jeg følte å «miste pusten» hver gang jeg tok i litt ekstra ,så da bare dilta jeg tilbake fra Solastrand korteste veien og var vel ute i 2.5t ….brukte vel 20min lengre tid enn «vanlig» siste 15km…..

Deretter var det jo å være mest mulig sammen med ungene ……..en skulle klippe seg på Tasta-senteret og en skulle gjerne hatt en ny PS4-kontroll …..og faren som mener penger er til for å brukes, tok «gladelig» opp kortet 😉

Det var den dagen……..prøvde også å banke inn 6 rette på V65 fra Drammen,men når hestene traver «helt vilt» gikk det som det gikk og ble bare en utgift.
Prøvde også en lokal ØLprodusent sin Jule-øl ,men den smakte rett og slett dritt ,så blei ikke noe suksess der heller 🙁

Men men får jo vært sammen med ungene så da skal en jo ikke klage når man til daglig bor …..ut i fra Sølve sin oppdatering……7t05min unna ,vel og merke hvis jeg kjører om Kristiansand……..var visst 7t19min via Haugesund,men da var spørsmålet om jeg kjørte via Rjukan eller Seljord 🙂
Over fjellet kunne jeg visst nok ikke kjøre pga stengt vei pga villrein
Er noen som er nøye på enkelte ting……
Hvor har han det fra tro 😉

Da får en legge seg tenker jeg og være frisk og uthvilt til i morra…….har fått låne rommet til Seline …..det er jo for tia det nærmeste jeg kommer et rom tillhørende ei jente ,hehe…….
Så det er godt det er noen som tenker på en «mann i sin beste alder » 😉