Bildet tatt i januar

I disse dager hvor coronaviruset skaper mye negativitet i Modum og ellers i landet må jeg jo si at det er fantastisk flott å bo i Modum.
Vi har det meste vi trenger,en flott natur og kort vei til Drammen,Hønefoss og Oslo.
Så vil det jo alltid være ting som kan forbedres i en kommune også i Modum,men jeg skal ikke bruke noe tid på det her.

Hva dette koronaviruset angår er jeg veldig fornøyd for i og med jeg går hardt ut med mine meninger er det befriende å se at mine meninger ,selv om det kanskje ikke har noen betydning i det store og det hele,blir etterkommet.
At kommunen nå stenger «alt som er» mente jeg var et nødvendig tiltak før det faktisk ble en realitet.

Tiltak for hindring av at flere enn nødvendig blir smittet og ikke minst med tanke på at vi må opprettholde livsnødvendige institusjoner og tilbud,og for å unngå at de i risikogruppen ikke blir hardere rammet enn «nødvendig».
At jeg også mener at dette kunne de gjort før de fikk anbefalinger av regjeringen får så være…….nå er vi ihvertfall der vi bør være.
Så ros til kommunes ledelse er nå på sin plass.

Men bare en ting angående det med spredning av virus og at alt er stengt og folk i det store og det hele er opptatt av sine medmennesker ,ble jeg litt forundret når jeg stakk innom KIWI etter trening………der var det MYE folk,nesten aldri sett så mange før………Jaja jeg syns det var rart ihvertfall…..heldigvis hadde jeg på meg buff 😉 om det hjelper vet jeg ikke,men jeg er litt opptatt av å ikke bli smittet med tanke på den jobben jeg har…….TILBAKE TIL DET Å BO I MODUM
I dag gikk jeg på ski i Finnemarka ca 47km av et løypenett på …ja jeg vet egentlig ikke,men muligens bortimot 150km hvis man tar med kommunene Øvre Eiker,Nedre Eiker,Drammen og Lier og det på slutten av en vinter som har vært litt «både og».
Mens jeg gikk på ski tenkte jeg «fy faen så heldig jeg er som er født og oppvokst i Modum jeg som liker å bevege meg i skog og mark».
Uten at jeg kjenner til alle kriker og kroker i Norges land tror jeg Modum kommer høyt på denne listen…….like bra sommer som vinter.
Mange flotte steder i Norge ,men ikke alle har den naturen for friluftsliv vi har året rundt,samtidig som det er kort vei til store/mellomstore byer.
Det var det jeg tenkte på foruten at jeg er heldig som i en alder av snart 54år er frisk,slik at jeg kan benytte meg av dette.

Så min oppfordring til de som har mulighet i disse korona-tider hvor «alt» er stengt……..ta dere en tur i Finnemarka…….fritt for virus(så vidt jeg vet) og veldig flott .
Eller for den saks skyld,ta dere en tur i skog og mark….det styrker immunforsvaret,gjør deg glad(ihvertfall etterpå) og får deg til å tenke på andre ting enn virus og det som evt måtte medføre .

GOD TUR