STARTET DAGEN MED EN FANTASTISK BRA RULLESKI-ØKT
Jeg trener mye ,det har jeg alltid gjort helt fra jeg var liten…….dengang kaltes det ikke trening,men lek……alle timene på fotballbanen og på sykkelen overgår nok i timer de 25-timene i uka jeg har trena de siste ukene.
Kroppen min har tålt det selv om man når man kommer over 30 får vonter og plager …….men har jo unngått de alvorligste selv om noen prolabser har kødda ting til…….men prolabs eller vondt i nakke/rygg er noe de aller fleste vil oppleve .

Uansett.
Dagens første økt…….da skulle jeg gå intervall på rulleski,klassisk stil og var litt skeptisk etter som sagt mye trening i det siste.
Men «faen å det funka» nesten synd jeg ikke gikk sammen med noen som kunne pressa meg litt…
Men det var moro det for en «ung/gammel mann»…..spesielt det å bruke beina,ikke minst diagonalgang uten å stivne i låra i bratte motbakker(som den siste)……..det er er en treningssak og all trening er ferskvare…….Staking derimot kan nok forbedres endel,men for alt jeg vet har jeg kanskje blitt bedre på det også…….virker ihvertfall sånn(en subjektiv oppfatning)

LEGETIME FOR OPPFØLGING.
Vi gikk igjennom alt hva som hadde med,hjerte,blodårer,stoffskifte og endel andre ting som bl.a kosthold.
Jeg sa»nå har jeg kutta ut medisinene for forebyggende koleostrol,for jeg kan ikke skjønne vitsen siden blodårene-mine er helt reine og jeg mener alle piller har en bivirkning»
DEN FIKK JEG SKRYT FOR 😉 og han var helt enig…….90% av de som bruker forebyggende medisin mot kolestrol har ikke brukt for det og ja alle piller har bivirkninger
Når vi så snakket om stoffskiftet som det er litt viktig å følge med på ,så er det jo sånn at kosthold er vesentlig i forhold til alle autoimmune-sykdommer som bl.a også lavt eller høyt stoffskifte er,så minst mulig karbohydrater og mest mulig mettet fett,proteiner og rotfrukter over bakken er det som gir best helse.
Dvs sukker,hvitt brød,all pastadrit som ikke er fullkornet og alt annet med mye karbohydrater er «døden» for mange om ikke om 5år så kanskje om 15-20år……..og ikke minst dårligere livskvalitet pga ulike sykdommer og betennelser i kroppen.

Det har jeg også vært mye bedre i det siste,men har jo den fordelen at jeg tømmer glykogenlagrene hver dag pga mye trening og kan tillate meg mer karbohydrater er de fleste andre.
Så dette var en flott lege-time…….jeg er frisk men vil sannsynligvis få trøbbel med blodårene på lang sikt pga arv men med rein mat, få tomme kalorier og fysisk aktivitet, er det ikke sikkert det blir så ille……Stoffskiftet blir overvåket,så der er jeg ganske trygg der også,satser på at kosthold holder denne autoimmune-sykdommen borte selv om hypofysen for tia tenker noe annet …….men skjoldbruskkjertelen er så langt vi vet frisk……gjenstår noen få prøver.
Da er det egentlig bare opp til en selv………..
Blodprosenten er bra,men kan bli bedre………brystsmertene som jeg har hatt kan en ikke med 100% sikkerhet si hva kommer av,men det er ikke pga hjerte eller trange blodårer……

NÅ TAR JEG EI TRENINGSØKT TIL.
Det blir en rolig tur opp til Hovdekollen på Vestre Snarum.


Livet ække så verst hvis en bruker hue 😉 hadde bare de 30 varmegradene kommet tilbake,så hadde jo alt nærmest vært perfekt 🙂

HA EN FIN KVELD GJERNE MED FYSISK AKTIVITET.