JEG SKJØNNER JO AT MANGE BENYTTER ANLEDNINGEN TIL EN SKITUR EN TUR PÅ SKØYTER ELLER I ALPINBAKKEN,SLIK FORHOLDENE ER NÅ.
Jeg får gått på ski «hele tia» hvis jeg vil og har strena rundt på ski i så mange år alene så da benytter jeg anledningene som byr seg på løpeturer sammen med andre og som tidligere nevnt intervaller tirsdager og lørdager ,samt lang rolig tur på søndager er førsteprioritet.

Og så skal jeg ikke se bort i fra at jeg prøver å løpe 10km og halvmaraton utpå sommeren i håp om mye bedre tiden enn på mange år,formutviklingen i løp lover ihvertfall bra,er mer spent på motivasjonen.
Trene er greit,men å trene mot et mål som går på TIDER er verre i 2021 ,men vi får se 😜 Nye perser vil jeg aldri kunne sette,så vi får se……..DAGENS LØPETUR,ELLER JOGGETUR SOM JEG VIL KALLE DET.
Jeg hadde lagt opp ei rute som jeg antok var rundt 22km,bomma med 500m så det var jo innafor.
Underveis mens vi løp fikk jeg en ide om at jeg skulle løpe 30km,ved passering 30km tenkte jeg «faen heller jeg løper 10-12km til» Men langs Bergsjø fra Rolighetsmoen mot Vikersund i ulendt terreng og i tillegg snøføre begynte den stortåa å gjøre vondt,hallux valgus,og når den begynner å kødde veit jeg at jeg begynner å kompensere med andre muskler og valgte derfor å løpe rett hjem sånn at jeg ikke ble skadet.
Smart 😉 Noen ganger glimter jeg til 👌

SETT LITT PÅ NM PÅ SKI.
Kun damene foreløpig,og var ingen overraskelser ,ingen som imponerte mer enn forventet ,at Fossesholm tar bronse var ingen overraskelse……..litt bedre i klassisk diagonalgang så,hvem vet …….

DA TROR JEG AT JEG MÅ FORLATE HJEMMET EN STUND FØR JEG BLIR GAL AV DENNE COVID-19 SITUASJONEN 😂

HA EN FORTSATT FIN KVELD MED ELLER UTEN LIVERPOOL – MANCHESTER UNITED.
HER BLIR DET GARANTERT UTEN.