JA NÅR MAN IKKE VENT MED MINUS 15 FØLES DET KALDT.
Men etter 2 dager er det jo ikke noe problem for friske mennesker og om man skal gå tur på beina,løpe eller gå på ski gjelder det bare å kle seg etter forholdene.
Men ja ,jeg skulle heller hatt sol og sommer og 30 grader,men skal vel ikke klage over at man bor i Norge totalt sett når man ser på «verden der ute».
Alt varmere enn 30 minus er jo levelig etter mitt syn og mine lunger,problemet er som for de fleste hender og føtter.JOBB OG TRENING.
Dukka opp på jobb sånn ca når jeg skulle i dag også men ble litt mobba fordi jeg for andre dagen på rad ikke hadde vært ute å trena på morran 😂 men det er vel alderen da 😉.

Nei er verken alderen eller kulden,var rett og slett deilig i dag også å ligge 1t ekstra i senga og forstod ikke helt vitsen med å løpe 30-40min før jobb i dag.
Hadde verken behov fysisk eller psykisk så da dreit jeg i det .


SKITUR ETTER JOBB.
Som i går tok jeg den enkle varianten og dro på Brunes og gikk i lysløypa,
og som i går angra jeg meg etter 10 runder(15km),burde tatt turen opp på Øståsen, ,men men holdt ut i ca 42km og 3t som var målet også i dag.
Skøyta først 32km så begynte den muskelen som fester seg i hofta og går på skrå over låret og på innsiden av kneet og bli rimelig sliten ,så da byttet jeg staver og tok resten som staking.
Skal tross alt løpe bakkeintervall i morra ,så greit å bruke hue ,noen ganger om ikke noe annet 🏃‍♀️😉HVA GJØR MAN SÅ EN FREDAGSKVELD?
Det ække mye å finne på når man er alene ,ingen barn i hus og i tillegg dette fordømte viruset,så da blir det som det pleier å bli …….musikk……forresten joda har jo sett litt på TV ,Voice, jaja grei nok underholdning .
Men nå går jeg natten i møte med ………og ja jeg vet dessverre hvor jeg skal sove i natt…..ikke noe spennende der heller liksom 😜HA EN FIN FREDAGSKVELD MED TACO OG COLA, ELLER HVA DERE MÅTTE HA PÅ TALLERKEN OG I GLASSET.