Har litt for mye fri fra jobb for tia,men sånn er det når man jobber turnus.

Så dagen i dag har ikke vært spesielt spennende…..helt grei uten de store krumspring,og natten kommer garantert til å bli rolig.

Treningstur på rulleski klokka 12 …..snaue 40km med litt stakeintervall ,følte meg i god form så da måtte jeg få ut litt energi 😉

Deretter tok jeg turen til Åmotsenteret ,snakka litt med folk og tippa litt trav og fotball 😉 regner med å bli millionær i løpet av kvelden 🙂 måtte forresten kjøpe meg belte…..alle buksene har en tendens til å dette langt nedpå rumpa ,og når man er 53 er vel ikke det helt innaforr 😉 Så takk til Dag Frode Lobben for god handel 😉

Så fikk jeg en melding på messenger som gjorde meg mildt sagt frustrert så da var det bare å komme seg videre og gjøre noe så jeg slapp å tenke for mye på den meldingen……hadde en avtale med en «klient» om trening på Gym 2000,så etter en tur til Vikersund…..måtte jo kjøpe blomsterpotter 🙂 🙂 Så ble det 2t «jobbing» og 1t Styrketrening.

Det var den dagen og siden søstra ikke var hjemme, sitter jeg nå her og regner med det blir en tidlig kveld for en gangs skyld. Eller det veit jeg jo aldri hva kvelden og natten bringer og det tar jeg i så fall på sparket i 2019.