De to siste dagen har jeg trena 4 økter ,dog etter dissa restriksjonene som jeg begynner å bli dritt lei av,og formen er helt prima ihvertfall i forhold til de fysiske belastningene jeg har utført,får lov til å utføre…….
Så spørs det da hvis jeg hadde dunka på og pressa pulsen hva som hadde skjedd,det vet jeg ikke og har heller ingen planer om å finne ut av det før jeg har utført de siste undersøkelser og fått svar.
Men at noe er galt skjønner jeg jo……..da tenker jeg mest på stoffskifte for ut i fra det jeg spiser burde jeg veid 40kilo og det gjør jeg ikke ,det sanne fakta er at jeg faktisk har blitt litt småfeit rundt magan ,så jeg tror nok at stoffskiftet er fucka opp ja…….så er jo spørsmålet om det er noe å gjøre eller om jeg har kjørt kroppen for tøft i for mange år.
Men det finnes vel tabletter for alt i 2020????
Blodtrykket er muligens også for høyt ,men da er det jo bare å hive innpå tabletter så blir jo det bra …eller??? Veit ikke jeg,er ikke noe ekspert.
Overlater alt dette til ekspertisen,men at jeg legger på meg uten å tilføre kroppen noe i nærheten av det en voksen mann tenger liker jeg svært dårlig……litt kroppsfiksert er jeg jo 😉
Egentlig har jeg god peiling på ernæring så detta er noe mer enn bare dårlig kosthold…….

De to siste dagene har vært egentlig veldig bra.
Treningen er en ting,men jeg har truffet og snakket med mange mennesker jeg normalt sett ikke snakker med til daglig og det er jo kjekt.
Men man må jo ut for å treffe folk og i Modum pr.d.d er jo Mix-kiosken på Åmotsenteret det eneste stedet man kan sette seg ned og snakke med folk ……treffer jo folk i Vikersund også,men der er det jo ikke en eneste cafe man kan sette seg ned…..det syns jeg er dårlig.
En «date» med en slektnig fra Hønefoss toppa gårsdagen 😉 Syns sånnt er veldig moro jeg……….

TRENINGEN ONSDAG OG TORSDAG.
Onsdag….klassisk rulleski 27km på formiddagen og 11km løpetur sammen med Ronny Losoa på ettermiddagen.

Dagens trening.……lett fin løpetur rundt Bergsjø via Vikersund Bad på formiddagen….14.5km 1t14min ……..hadde lyst til å dunke på og løpe under timen,men var den pulsen som liksom ikke skal bli høy da 🙁
ca 15min styrke etterpå……

I kveld staka jeg ca 22km …….lav puls,bar overkropp i håp om å bli brun 😉
Arvelig fiksering fra min far…….om å gjøre å bli mest mulig brun……og genene der er veldig bra 😉


Er sykemeldt frem til mandag …….ser frem til å begynne å jobbe igjen samtidig ser jeg jo at jeg har hatt godt av å ikke jobbe akkurat nå for selv om jeg syns det er veldig kjekt å være på jobb har jeg nå kunnet gjort litt andre ting og man skal vel være så ærlig å si at alle trenger det innimellom også jeg.

På mandag skal jeg også til legen og ta endel tester og så håper jeg at jeg blir innkalt til Bærum sykehus rimelig fort……..så får vi se…...smertene i brystet er jo der 24/12 men plager meg ikke pr.d.d

Da skulle jeg egentlig tatt turen til et kvinnelig bekjentskap men det ble utsatt til i morra …….nei nei detta er ikke noe spennende for omverdenen ,kun vennskap og det bryr jo ikke folk seg noe om 😉 de vil jo helst ha litt mer spennende ting …..men da kan jeg berolige folk…..her er det ikke så mye spennende i den gata for tia 😉 Men siden blodtrykket er høyt kan jo det være like greit 🙂 mange ting som ikke funker like godt med høyt blodtrykk………

Ha en fin kveld……..nyt varmen,i morra snur det.

Dagens låt som jeg har nynna på i hele dag er ……..