Sommeren er best 😉

JEG BLE SIKKERT I MANGE ÅR,HELT FORTJENT,OPPLEVD SOM EN EGOIST AV DE STØRSTE.
Kanskje hadde jeg ikke noe valg(som det blir sunget av H.Sjøholm).
For å bli best mulig i idrett må man ta noen valg og det gjorde jeg.
Så måtte jeg dessverre altfor tidlig innse at jeg ikke kunne bli bedre pga skader og overbelastninger og akkurat den biten sliter jeg litt med ennå…….akkurat når jeg hadde begynt å «spise kirsebær med de største» på lange løp, ble jeg skada.
NB! Jeg kunne aldri blitt god på 10-15 og 30km ,men på lange løp derimot(bare så det er nevnt)
Så får man barn,livet får andre verdier men trening er fremdeles noe som gjør «att jag lever» og at jeg lever mitt liv.

DETTE VAR BARE EN KORT FORTALT FORHISTORIE OM AT LIVET FORANDRER SEG OG HAR EGENTLIG IKKE SÅ MYE DIREKTE ÅRSAK TIL DEN NEDTUREN JEG FIKK HER OM DAGEN.
Innerst inne har jeg vel alltid vært opptatt av å hjelpe andre som sliter med ulike ting i livet samtidig som også jeg trenger litt støtte og kjærlighet innimellom.

NOEN GANGER FØLER MAN SEG MAKTESLØS OG DET ER DERFOR DET BLE SOM DET BLE.
Etter at jeg flyttet tilbake til Modum måtte jeg finne om ikke nye venner og veninner,men ihvertfall finne noen som jeg kunne snakke med,være sammen med og stole på.

Og etter litt famlende start,som bl.a førte til for mye surr og alkohol, fant jeg jo noen som faktisk var det jeg var ute etter.
Og ja jeg vet at de gamle vennene fremdeles er der men det blir aldri som det var og sånn er jo livet …….man stifter familie,får barn osv……..

Så opplever jeg at ei samtale-venninne
,mest via telefon men dog jeg har alltid kjent henne på et eller annet nivå(vi var faktisk på kretslaget i langrenn sammen for mange år siden),hun får kreft så blir hun frisk og så kommer den jævla dritten tilbake,og utsiktene er heller dårlige……..faen ta den jævla sykdommen.
Sorry men jeg er såpass følsom at det går inn på meg også får jeg ikke gjort noe heller,det plager meg.

Så dør ei annen venninne/slektning helt plutselig ,ei som jeg fikk et godt forhold til å som jeg så kunne bli ei jeg kunne finne på ting sammen med………hu var mye yngre enn meg,livet er urettferdig.

Så blir ei klassevenninne rammet av kreft,åssen går det liksom?

Jeg kunne valgt å driti i alt dette,men sorry jeg er ikke sånn…….det går ikke en dag uten at jeg ikke tenker på nettopp dette.


Mitt opp alt dette er det Covid-19 og snart JUL ,jeg har 4 barn i Stavanger men kan ikke dra dit pga Covid19.

Fuck covid-19.

Veldig lei meg for å ikke feire jul sammen med ungene,de eldste forstår ,men hun yngste …….jaja vi har snakket om muligheten for at jeg ikke kommer ,men det er en ting å snakke om det,noe annet er når det faktisk skjer.
Hvem det er verst for,meg eller ungene skal jeg ikke si……..

Og i tillegg til dette har jeg blitt veldig glad i ei dame,og det er jo egentlig en fin ting,men det er jo også en følelsesmessig reaksjon.

Summen av alt dette gjorde at jeg neste «plana ut» på søndag.

DETTE VAR GRUNNEN,DET BLE RETT OG SLETT FOR MYE.

MANGE MÅ TAKLE MYE VÆRRE TING ENN MEG,DET ER JEG FULLSTENDIG KLAR OVER ,MEN JEG ER MEG PÅ GODT OG VONDT.

Nå har jeg etter ei treningsøkt sitti på Åmotsenteret i 2t og snakket med en fin fyr som jeg ofte tar turen til og snart skal jeg ut å trene med en fin gjeng og i morra har jeg avtale om treningstur med den kuleste dama,så livet går videre og jeg klarer meg,men noen ganger kan det bli litt mye.

NOEN GANGER KAN IDRETT VÆRE EN FIENDE,MEN FOR MEG HAR DEN ALLTID VÆRT EN GOD VENN TIL TROSS FOR NOEN ÅR MED ANOREXI.

HA EN FORTSATT TIRSDAG.

VELGER Å AVSLUTTE MED EN SANG OG ARTIST SOM ALLTID FÅR MEG I GOD STEMNING.


.