Å være våken i 24-timer er helt greit,men 48-timer ……..da begynner man å merke det,men du verden hva ENDORFINER ,DOPAMINER og andre hormoner som gir lykke og tilfredsstillelse kan gjøre.

I hvertfall,natt til i dag dreit jeg i å sove,igjen……skulle til Stavanger og hadde bestemt meg for å reise klokka 4 på natta,men før det måtte jeg hente bil hos min mor.
Så klokka 3 ,gikk jeg de 3km opp til henne ……

Så var det å pakke bilen og reise mot Stavanger.
I yr og mørke var det litt mer slitsomt enn jeg satt pris på så når jeg kom til Telemarksporten hadde jeg mest lyst til å spørre kassadama om hun ikke snart skulle hjem og om hun da evt hadde ei ledig seng,eller i bestefall ledig i hennes seng 😉 Men jeg gjorde det ikke,hadde en tidsplan oppi hue så jeg nøyde meg med boller,potetgull og kaffe og fortsatte turen videre mot Stavanger

EN LITE HISTORIE OM OVERNATTING
var en gang jeg skulle gå Skarverennet(årstallet usikker men en gang mellom 1996 og 2002) som jeg hadde glemt å bestille overnatting,noe jeg kom på på vei oppover Hallingdal…….
Dette var på den tiden jeg gikk ganske fort på ski og hadde ambisjoner men var vant til at «alt ordnet seg» så ble litt stressa når jeg skjønte at «kanskje det ikke var så lett under Skarverenns -helgen»
Etter å ha vært innom ÅL i håp om overnatting på ei eller annen hytte med negativt svar måtte jeg finne en annen løsning.
Skiene var preppa og treninga før rennet var i boks,så jeg trengte bare ei seng.
I butikken på Hol spør jeg hun som står i kassa om hun hadde ei seng ledig eller visste om noen som hadde…….litt frekt kanskje,men under Skarverennshelgen regnet jeg med at folk gjerne ville leie ut……..
Bak meg i «køen» hører jeg ei dame si «du kan få ei seng hos meg» ……jeg takket ja og kjørte etter henne opp til en gård langs Holsfjorden…….
Får å si den sånn,hun var VELDIG glad for å få en mann i huset ei natt,
så den senga jeg fikk «leie» var rett og slett i dobbeltsenga hennes …….
Det ble ikke søvn hele natta for å si det sånn. men Skarverennet dagen etterpå gikk som bare det og jeg ble enten nr.11 eller 12…….mitt nest beste Skarverenn.
Så det var nok en perfekt oppladning den gang 😉
OG JA ,HISTORIEN ER 100% SANN.

Nok om det………i dag da når jeg kjørte mot Stavanger gjorde jeg nok en genistrek…….merka at jeg begynte å bli rimelig «groggy» ved Lillesand.
Så når jeg kom til Dyreparken stoppet jeg ……tok dyna over meg og slappet av i 1time…….sov ikke,men det var nok til at turen videre de neste 3-timene gikk smertefritt………tidsskjemaet i hue sprakk,men tror det var verdt det.
Ble forresten stoppet i promillekontroll i Søgne og selvfølgelig fikk jeg kjøre videre.……..Promillekontroll kl.0930 en søndags-morgen er nok smart !!!!!

Ankom så Madla ca 2km fra huset hvor ungene bor,skiftet til treningstøy i en fart og løp ca 13km.

Så var det hjem til ungene og fikk etterhvert eldstemann til et treningssenter før jeg og yngstemann dro til Viking stadion og så Viking – Rosenborg……..2-2 et helt greit resultat og bra for «familieidyllen» da jeg holdt med Viking og han med RBK 😉


Men å sitte nesten 2t i slutten av November i 5-6 grader og litt sur trekk var veldig veldig kaldt til tross for 4 lag med klær…….men men moro å se litt fotball og i mine nå 16år i Stavanger…….bodde der i 13år …….har jeg aldri sett et så hardtjobbende Viking-lag…….

Men nå er det snart kveld og da skal jeg sove .

GOD NATT