Egentlig ikke så mye å berette,bortsett fra at jeg tøyde grensene litt for mye i går og har prøvd å hente meg inn i dag………egentlig typisk meg å tøye fysiske grensere,men akkurat nå ække det noe smart….
Men man kan jo egentlig ikke hente seg seg inn,men man lærer av feil og prøver da å unngå de samme feilene videre frem til man har en fullstendig oversikt på «hva som er hva» og hvor veien videre går i forhold til et hjerte som er litt på bærtur innimellom ,såkalt harrahjerte eller rytme-forstyrrlese om man vil…….blodtrykk og stoffskiftet.
Så akkurat nå om dagene prøver jeg å gjøre det jeg kan og har «fått lov til» ,men når man er som meg blir jo ofte grensene tøyd til det ytterste og noen ganger som i går får man svi for det.

I dag derimot har det vært en nokså rolig dag…..så er det da noen som reagere på at jeg gikk nesten 3t på rulleski nå i ettermiddag/kveld,men da kan jeg bare berolige folk…….rulleski for meg er som sykkel eller rusletur på beina for de fleste andre…….ikke liker jeg å sykle og ikke syns jeg det er spennende å gå tur alene,så derfor rulleski……..løpe derimot hadde jeg ikke orka i dag ….så formen er ikke helt på topp.
Men med så fint vær vi har i Modum for tia er det jo bare en fryd å være utendørs…….syns jeg ihvertfall.
Og jeg dauer jo ikke a fysisk utfoldelser hvis jeg bruker hue.Jeg venter egentlig bare på å bli ferdig med alle tester i forhold til det jeg nevnte ovenfor sånn at ting faller på plass,så får man da ta utgangspunkt i det ekspertisen kommer frem til og gjøre det beste ut av det.
Jeg tror vel at alt ordner seg og at jeg kan være like gal som alltid fysisk sett……Det er jo en utfordring for en som meg å både være sykemeldt,ha restriksjoner på fysisk-belastning og i tillegg ha mange begrensninger i forhold til corona-viruset.
Fryktelig lett for å kjede meg……og TV ser jeg jo så og si aldri på……
Så dagene går jo med på som de foregående ….surre rundt i Vikersund og Åmot i håp om å treffe folk før jeg da utfører de fysiske aktivitetene jeg liker i henhold til råd fra ekspertisen.

Noe mer er det vel ikke å si……..bortsett fra at vi har et fantastisk vær i Modum for tia og bedre skal det visst bli utover uke med høyere dagstemperaturer ………elsker HØYE temperaturer 😉Da er det vel bare å legge seg på sofaen da ….slå på you tube og finne noe kul musikk 🙂 og ja vi synger jo med 😉