FRA MAI 2020 EN HELLERUD STERKT PREGET AV ANGST PGA UFORKLARLIGE BRYSTSMERTER.

DAGEN STARTET SOM DEN OFTE GJØR MED Å STÅ OPP 🙋‍♂️
Noen meldinger for å høre hvordan det stod til med folk ,frokost,nyhetesoppdatering og litt sosiale medier før dagen kunne starte for fullt.

AVTALE OM INTERVALLTRENING PÅ FORMIDDAGEN.
Siden jeg skulle på jobb på ettermiddagen la jeg ut på en treningsgruppe på facebook hva jeg skulle gjøre og med et spørsmål om noen hadde lyst til å bli med.
De færreste har jo mulighet til å trene på dagtid,selv om mange for tiden har hjemmekontor,så er det jo sånn at kveldstid passer best for «mengden».
Men jeg fikk med med Hans Egil Drolsum(må være Buskerud`s best trente fotballdommer) og vi løp 19 bakkedrag a 2minutter med 30 sek. pause.


KROPPEN FUNKA IKKE I DET HELE TATT.
Har vært i ekstremt god form i lengre tid nå,så at den plutselig ikke skulle fungere i dag ,ja da måtte det jo ha en årsak som hadde kommet brått på.
Fikk ikke inn nok luft i lungene,var veldig surklete i brystet så det var egentlig et «mareritt» ,men å gi seg???? nei ærru gæren 😂 opp til Djupengrop skulle jeg om jeg så måtte gå ned igjen.

Og etter treninga ,nå er klokka 0100 altså 11-timer siden,har jeg fremdeles vondt i brystet…men NEI jeg er ikke stressa for jeg vet at alt er som det skal være med blodårer og hjerte .

Mistenker allergi. en bagatell i det store og det hele når jeg snakker med andre som virkelig sliter.

Men det er jo som ei sa til meg for 2år siden når jeg beklaget at jeg klaget for mye «alle har sine ting uavhengig av hvor alvorlig det er» (hun er forresten død nå dessverre) og det er jo litt sant i det,for når alt kommer til alt er vi alle egoister med hensyn til egen helse.


AVSLUTTA DAGEN MED FOTBALL PÅ TV.
Ikke ofte jeg ser på fotball på TV,men hadde jo flaks med prioriteringen i dag…..spenning i 3 timer .
At Villareal vant ,tja jeg syns jo det er litt kult jeg når «underdogs» vinner selv om jeg nok i utgangspunktet holdt med Man.U.

BLIR NOK EN ROLG DAG I MORRA …FØRST JOBB OG SÅ ….TJA VI FÅR SE.

HA EN FIN NATT OG EN FLOTT TORSDAG .
ER JO MELDT BEDRE VÆR SÅ DA BØR ALT BLI BRA DA ❤

DRØMMER OM DETTA……….EGENTLIG OM SOMMEREN 2018.