Overskriften er hentet fra en sangtekst til en av Danmarks største profiler , avdøde Kim Larsen.

Selv om ikke teksten,heldigvis,stemmer med min oppvekst regner jeg med mine foreldre også stilte seg det spørsmålet når jeg ble født som den førstefødte «Hva gjør vi nu lille du».

EN TRYGG OPPVEKST MED GODE FORELDRE,BESTEFORELRDE TANTER, ONKLER,SØSKENBARN OG VENNER, MED IDRETT I FOKUS.
Vi er 2 søsken som begge har drevet med idrett siden vi ble født og det angrer vel ingen av oss et sekund på.
Begge hadde vel genene i orden så litt lett for det hadde vi vel,men en ting er å ha «lett for det» en annen ting er å ha holdninger og steyer til å drive veldig seriøst med det.
HOLDNINGER FÅR MAN I DET MILJØET MAN VOKSER OPP
Mange opplevelser,mye nerve og mye veldig mye positiv anerkjennelse fra familie,venner og media,mange reiser rundt omkring ,først og fremst i Norge men også noe utenlands, og selvfølgelig noen nedturer som hører med.
Nedturer eller ihvertfall litt slit i livet er en selvfølge for å komme seg videre «det er i motbakke det går oppover».

THIS IS MY LIFE.

This is my life,ny låt fra Larsen……..»show me the light and I go there»
Noen må lyse opp veiene og så velger vi selv hvilke vei vi velger når vi 15-16 år…….kanskje tidligere, kanskje senere.
Jeg valgte veien når jeg var 16 og selv om jeg i dag ikke har utdannelse,til tider dårlig økonomi og egentlig ingen ting på stell,så angrer jeg ikke et sekund på den veien jeg valgte.

Jeg prøvde å distansere meg fra denne veien for snart 2 år siden og vandret litt over på en ukjent sti(men jeg trena jo 2 ganger om dagen da,som jeg alltid har gjort)
Det var det dummeste trekket jeg noengang har gjort og jeg har gjort mye rart 😉

Det holdt på å ende i katastrofe,men heldigvis er jeg oppegående og ganske smart ,så sammen med litt hjelp fra bl.a søstra og noen kamerater rodde jeg det i land også.

Så da var jeg tilbake til der jeg nok hører hjemme…….trene seriøst,uten at jeg har noen klare mål,men moro å være i god form og helst bedre form enn de fleste 😉
Kanskje også vende tilbake til konkurranser på ski til vinteren….hvem vet….(egentlig syns jeg det er mest moro å løpe på beina)…….men jo jeg kommer nok til å gå noen renn hvis det blir arrangert(covid19)
Problemet i forhold til det med ski, er jo igjen økonomi……..jeg får ikke 6 par ski gratis lenger sånn som før ,ei heller staver,smurning og støvler,så vi får nå se .
Det er ikke så viktig lenger heller,det handler mer om å ha det moro,og man har det mest moro med ting man kan.
Og er det noe jeg kan så er det idrett,trening og konkurranser.

Når jeg sier seriøs……ja jeg trener seriøst,men før var jeg seriøs 24/12…….nå er jeg seriøs 3-5t pr døgn 😉 det er en vesentlig forskjell og litt deilig når man er 54 😉

Så «this is my life».
Og så kommer jeg alltid til å gjøre mye rart…..er bare sånn jeg er ,litt glad i å tøye grenser ,ikke være som alle andre og så driter jeg oppi hva andre folk mener om meg «dem om det».
Og derfor er det veldig moro å lese bloggene til Tonje Aarhaug «norsketankeridanmark» for heldigvis ser jeg at flere er som meg 😉

I DAG HAR JEG STAKA NESTEN 2T PÅ RULLESKI OG AKKURAT NÅ LØPT INTERVALL .
En helt normal dag slik det alltid har vært…….nesten alltid.
Er selvfølgelig på jobb når jeg skal det og er veldig pliktoppfyllende,egentlig redd for å gjøre feil(noe det heller ikke er rom for når man jobber med mennesker) og prøver å være omgjengelig noe jeg tror jeg er også.

Men rett skal være rett……det viktigste for meg er at ungene mine har det bra.Og jeg prøver så langt det lar seg gjøre å ha litt oversikt og være støttende uansett hvilke vei de velger .
Skulle noen velge idrett og trening er jo det flott,men egentlig er alt bra så lenge de har et mål.

Fra dagens rulleskitur….Bergsjø.


DRØM DITT LIV OG LEV DIN DRØM.


Når man velger en vei i livet oppstår det alltid drømmer………og drømmer er viktig.
Jeg også drømmer den dag i dag……DET FÅR VÆRE NOK FOR I DAG.

HA EN FIN KVELD OG NATT.