JEG HAR JO FRI FRA JOBB EI UKE NÅ OG HAR SÅNN SETT ALLE MULIGHETER TIL DET MESTE.
Men det går jo gjerne i det vante som trening og surre rundt for å treffe folk.

DAGEN I DAG ,FREDAG,STARTET MED EN TUR TIL BOTTOFS SPORT.
Grunnen var at jeg var på utkikk etter joggesko med godt grep på «glatta» dog ikke piggsko, som passer føttene mine,men dessverre pga covid19 er det begrenset hva sportsbutikker har inne og når de ikke hadde La Sportiva i min størrelse måtte jeg gå slukøret hjem å dra på meg de jeg antok var best å løpe i på dagens føre ,Hoka Rincon. Tror jeg har 8 par løpesko men ingen er typisk for snø og is.

Har riktignok terrengskoa til Asics ,men de er for meg helt håpløse å løpe i,altfor stive,null løpsfølelse og i det hele tatt en elendig sko.UT PÅ LØPETUR MED EN PLAN OPPI HUE SOM BLE GJENNOMFØRT.
Ble riktignok litt usikker når jeg kom til «Jelstad-krysset» om jeg skulle løpe via Sysle eller Åmot,men siden planen var Åmot valgte jeg det.
Null peiling på hvor det langt det var,men jeg er jo småskada,får ikke løpt fort så da gidder jeg ikke å absolutt måtte løpe «så og så langt» .
Det kan være greit på vinteren for de som satser løping å legge inn en mengdeperiode ……som f.eks langrennsløpere gjør titt og ofte,på sommeren ,høsten og midtvinteren.
Ikke at jeg skal satse løping,men dette var et generelt råd.

Å bli opphengt i antall kilometer pr uke tror jeg ikke medfører noe bra på sikt……….


HADDE LOVT Å KOMME PÅ JOBB FOR Å BISTÅ MED DIVERSE TING.
Ble litt bistand men mest skravling i de nesten 2 timene jeg var tilstede med hun som fra dag en har vært min beste arbeidskollega fra dag en.
Ikke noe galt med de andre arbeidskollegene men det er vel strengt tatt sånn det har vært de årene vi har jobbet sammen.


Og det er jo kjekt det da å prate litt og ikke bare om jobb, og artig for en mann på 55 å kunne ha et veldig bra forhold til ei på 23.
Føler jo aldri at jeg er 32 år eldre liksom.
Så Mariell Berg,det skal du ha ………
RESTEN AV KVELDEN HAR VEL GÅTT MED TIL HU SOM JEG PLUTSELIG ,UT AV DET BLÅ,BLE VELDIG GLAD I OG NÅR DET FØLES AT DET ER GJENSIDIG SKAL JEG IKKE KLAGE 😉
Kjærlighet ved første blikk er et ordtak og det passer fint her,så får en bare bruke den tid det trengs, for som sagt tidligere»alt jeg dumper oppi er komplisert»,veldig komplisert.
Men alt har en løsning 😉 man må bare bruke litt tid og skulle dette som jeg regner med ,gå som forventet ,er det vel mange som vil bli overrasket.


SÅ JEG SATSER VEL AT RESTEN AV HELGEN BLIR SAMMEN MED HENNE ,SÅ DA FÅR TRENING KOMME I ANDRE REKKE FOR EN GANGS SKYLD.
«……..I` known the moment that we met .No doubt in my mind where you belong»SÅ DA ØNSKER JEG ALLE EN GOD HELG MED ELLER UTEN TRENINGSTØY ELLER ROMANTIKK.