SOM MANGE DAGER STARTER DAGEN PÅ JOBB ETTER EN NATT MED IKKE ALTFOR MYE SØVN.
Ja nattevaktene mine er såkalt hvilende i 4t ,men jeg er på jobb 11-12 timer så litt sliten er jeg noen ganger når jeg kommer hjem fra jobb.

OVERSKRIFTEN «OPPGITT AV FOLK» HAR SIN BAKGRUNN I ET INNLEGG PÅ LANGRENN.COM HVOR TEAM VESTMARKA,VAR VELDIG NEGATIVE TIL DAGENS COVID-19 RESTRIKSJONER.
Jeg svarte enkelt og greit på innlegget,kunne gått mye dypere i materien ,men jeg gadd rett og slett ikke.
Det blir for dumt å klage på covid19 tiltak i Norge når vi vet at vi sannsynligvis er de som har sluppet billigst unna med dødsfall og sykdom i hele verden og i tillegg vet at vi har et av ,om ikke ,verdens beste helsevensen .
Jeg har 4 barn ,det er dumt de ikke får drive idrett slik de ønsker…….men det hadde vært 100 ganger verre hvis en av de hadde blitt covid19 syke pga at en idrett ikke overholdt restriksjonene.
(hadde selvfølgelig vært ille uansett,men akkurat i dette tilfellet med dette leserinnlegget handlet det om idrett eller mer bestemt langrenn)
Så Team Vestmarka ,dere har ikke min sympati…….sorry.

SIER JEG SYNS JEG ER TØFF,HVORFOR SIER JEG DET?
Jeg sier det….ikke fordi jeg kan trene 30 timer i uka,ikke fordi jeg kan løpe eller gå på ski 10-12 timer i strekk uten problem.
Nei sier de fordi jeg i en alder av snart 55år utfordrer meg selv på fysiske ting som jeg ikke noen gang har gjort.
Så dagens andre treningsøkt var på Calma fitness.
Jeg som har et trenings-gjennomsnitt på 3t03min pr dag de 34 siste åra ,hadde konstant muskelverk i 36 timer etter forrige økt ,det var så jævlig at jeg følte jeg hadde feber,og mulig jeg hadde det også for kroppen jobba veldig etter den økta.

Derfor synes jeg jeg fortjener tittelen «tøff»

Dagens økt på Calma var utfordrende og jeg blir sikkert stiv i morra.
De som trente sammen med med tror kanskje jeg syns det er kjedelig fordi det ække veldig mye smil og latter å spore,men jeg syns det er kjempemoro MEN NÅR JEG TRENER og spesielt på ting som jeg ikke er god på ,er jeg VELDIG KONSENTRERT og blir litt oppgitt hvis jeg ikke mestrer det sånn som jeg skulle ønsket 😉
Sånn er jeg når jeg trener hardt også ,enten det er med joggesko,ski eller rulleski…….veldig fokusert og konsentrert .


Smilet og latteren kommer etterhvert på Calma får vi tro .

Dagens øvelser …..burpress sliter jeg med,toes to bar sliter jeg med ellers er det greit med veldig uvant og utfører noen øvelser feil,men heldigvis blir jeg rettledet og da funker det meste bortsett fra øvelsene nevnt ovenfor,men det kommer seg sikkert etterhvert .

SKITUR PÅ FORMIDDAGEN.
Hadde en tanke om å skøyte 10 runder i lysløypa og så stake 10 runder,men med 7-8cm tung snø tok jeg en tur på veiene i steden.
Helt grei økt selv om den ble noe kortere enn planlagt og litt mer ustrukturert.


DA ER DET BARE Å LADE OPP TIL EN NY DAG I MORRA OG EN HELG MED NATTEVAKTER.
Så håper jeg at lørdagens mål om ei god intervall-økt med joggesko blir mulig å gjennomføre.

HA EN FIN KVELD.
Med eller uten Gin and tonic 😉