DEN USKYLDIGE GUTTEN PÅ BILDET LEVER I DAG ET LIV SOM GÅR FRA A TIL Å PÅ KORT TID.OG I DAG ORKA JEG IKKE Å VÆRE ET SÅKALT A-MENNESKE.
Nå er ikke jeg en type som ønsker å være verken «svigermors drøm eller følge alle normer og regler i samfunnet»
Eneste jeg ønsker er å ha det bra og leve et innholdsrikt liv.

NOEN GANGER HAR JEG HATT STORE OPPTURER,NOEN GANGER STORE NEDTURER ,MEN FOR DET MESTE LEVER JEG ET LIV PÅ DET JEVNE .
Men jeg er meg selv hele tiden på godt og vondt og er drittlei folk som hele tiden «later som» utad, men på innsiden har et helvete med seg selv og de er det mange av.
Sier det som det er jeg og ferdig med det.

SÅ JA,I DAG SPRAKK JEG.
Akkurat nå sitter jeg å drikker vin(noe jeg absolutt ikke burde) og «prater» med ei god jobb-venninne og det siste er jo hyggelig det.
Men tross alt mange uker siden sist jeg har sprekket i forhold til alkohol.

Er forsåvidt hyggelig med litt alkohol i blodet en sjelden gang også da ,bare dumt å sitte alene ……..men men med Freddie Merkury på you tube og ei hyggelig arbeidskollega på snap ,så funker det å 😉
Visstnok noe galt med facebook,instagram og messenger i kveld 🤔🤷‍♂️

VEIT IKKE HELT HVORFOR JEG SPRAKK I DAG…..
Ikke vært i nærheten siden 14 august,men kanskje en sammenheng med at jeg er sliten etter 3 nattevakter med lite søvn og litt for mange tanker i forhold til høstferien for ungene.
Veit ærlig talt ikke,men sånn er det akkurat i kveld.

DAGENS TRENING BLE IKKE «ALL VERDEN»
Prøvde å «sove ut» ,men det funker sort sett aldri ,også i dag,så da ble det å finne ut hva kroppen var i stand til.
Hadde mange muligheter og i en liten periode tenkte jeg » er jeg rett og slett så slapp at jeg må ta en staketur på rulleski?».
Men heldigvis fant jeg ut at formen tross alt er bedre enn som så,så da tok jeg bilen,parkerte ved oppkjøringen til hoppsenteret og jogga meg en tur på snaue 14km etterfulgt av snaue 40 min styrketrening.
Såpass må en jo klare 😉 er jo tross alt født på 60-tallet .


DET BLIR SAGT AT ENSOMHET ER TIDENS UTFORDRING.
Og ja jeg kan vel bekrefte at det er en utfording og ihvertfall for meg som i en lang periode var vant til å være i medienes søkelys,ihvertfall lokalt men også litt nasjonalt.
For en «vanlig idrettsutøver» gjør det noe med hode når man fra man er 14-15år stadig blir omtalt i mediene og etterhvert «alltid blir » intervjuet av Kjell Kristian Rike under NM på ski,for så å få oppslag i VG sammen med Thomas Alsgaard og får «eget program» på TV2.
Jeg har i den siste tiden sagt følgende » når jeg begynte å vinne større turlangrenn ,komme mer og mer i media og i tidsskrifter ,så er det for det første morsomt og en annerkjennelse,men det gjorde også noe med meg som person».
Plutselig var jeg redd for å ikke «være god nok» og det sitter i meg den dag i dag og selv om jeg er 55år og vet at «tiden er forbi» ,så er det noe i bakhode ……..

her fikk jeg innsatspokal for mine bragder i friiidrett som 15åring og i hovedsak kule,spyd og høyde.Var vel blant de 4-5 beste i landet i disse øvelsene i min klasse,ute å trene på det.Var bare naturlig.

JAJA I MORRA ER EN NY DAG.
Og da har jeg planene klare både trenings- og jobbmessig.

MEN JA JEG SLITER INNIMELLOM MED ENSOMHET SOM MANGE ANDRE.
Men heldigvis har jeg trening og jobb og 4 barn som holder meg oppe.

HA EN FIN NATT.